caspereray Posted May 11, 2010 Share Posted May 11, 2010 Arkadaşlar Merhaba,Windows server altında www.xxxx.com web sitemin altına market.xxx.com diye subdomain oluşturup prestashop'u buraya install ettim.Kurulum aşamasında bir sıkıntı oluşmadı.Ancak admin panel'e girmek istediğimdePath is not the same between your browser and you server :- Server:admin111/login.php- Browser:\admin111\login.phpŞeklinde hata mesajı veriyor.Ancak admin panel'e girişi ve gerekli ayarları gerçekleştirebiliyorum.Ancak siteye girmek istediğimde sayfa açılmıyor.Herhangi bir hata mesajı da vermiyor.Bu problem neden kaynaklanıyor olabilir.Şimdiden teşekkür ederim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted May 11, 2010 Share Posted May 11, 2010 Merhaba;Bu sorun config/config.inc.php dosyasındaki path fonksiyonlarından kaynaklanıyor. Maalesef windows makinalarda dirname(__FILE__) fonksiyonu linux gibi çalışmıyor. Aslında bir çözümü var ama buraya sayfalarca onu yazmadan önce şunu yazmak isterim.Bu sorunu giderseniz bile IIS'in başka entrikaları yüzünden prestashop sürekli sorun yaşatacak. Hele 64 bit makinalarda alışveriş yapma imkanınız bile olmayabilir. Auth hatası diye resmi olarak bildirilmiş bir hata var.Gelelim çözümeFTP ile admin klasörünüze girin ve login.php yi açınve şu kodu bulun if (strcmp($pathServer, $pathUser)) $errors[] = Tools::displayError(‘Path is not the same between your browser and you server :’).’ ‘. Tools::displayError(’- Server:’).’ ‘.htmlentities($pathServer).’ ‘. Tools::displayError(’- Browser:’).’ ‘.htmlentities($pathUser); Kodu silin veya benim tavsiyem en başına /* ve en sonuna */ ekleyin derlenmesini engellemiş olursunuz.Kolay gelsin Link to comment Share on other sites More sharing options...
caspereray Posted May 13, 2010 Author Share Posted May 13, 2010 Göstermiş olduğun ilgiye çok teşekkür ederim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 ben teşekkür ederim kolay gelsin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts