AZADA_M Posted July 24, 2016 Share Posted July 24, 2016 jak przenieść moduł lojalnościowy pomiędzy dodaj do koszyka a OPIS PRODUKTU ?? szukałem w pliku product.tpl bez skutecznie. prosze o wskazówkę jak to przenieść męczę się z pierdołą pół dnia dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted July 25, 2016 Share Posted July 25, 2016 Program lojalnościowy to jest moduł który jest podpięty pod jakiegoś hooka, więc albo podepnij go pod inny hook albo przenieś hook w inne miejsce. Szablon jest niestandardowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 AZADA_M Posted July 25, 2016 Author Share Posted July 25, 2016 ok tylko jak ten hook moze byc opisany, bo szukam opsiu loyality w tekscie i nic nie znajduje. tak samo w szybkim podgladzie. w jakim to pliku szukać ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted July 25, 2016 Share Posted July 25, 2016 W zakładce moduły > pozycje zobasz do jakich hooków moduł jest podpięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 AZADA_M Posted July 25, 2016 Author Share Posted July 25, 2016 szukalem tam wczoraj ale nie patrzylem pod tym kontem co Ty piszesz. pobawie sie tym jeszcze raz i poszukam zgodnie z Twoimi wskazowkami dam znac czy pomogllo Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 AZADA_M Posted July 25, 2016 Author Share Posted July 25, 2016 A jak to odpiąc w takim razie w ktorym miejscu mam to zorbic w tym moduł >pozycja ??czy w pliku loyality ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted July 25, 2016 Share Posted July 25, 2016 W tej zakładce zobaczysz do jakiego hooka jest on podpięty, standardowo jest to hook displayRightColumnProduct a za niego odpowiada w pliku product.tpl to: {if isset($HOOK_EXTRA_RIGHT) && $HOOK_EXTRA_RIGHT}{$HOOK_EXTRA_RIGHT}{/if} więc możesz sobie ten wpis przenieśc w inne miejsce lub możesz odpiąć moduł od tego hooka i przypiąć go do innego wtedy pojawi sie w innym miejscu. Tylko ten moduł standardowo nie obsługuje na karcie produktu innych hooków więc musisz sobie dopisać obsługę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 AZADA_M Posted July 26, 2016 Author Share Posted July 26, 2016 TRAFILES W 10 PODPIETY JEST POD MODUŁ {$HOOK_EXTRA_RIGHT} POLOWA SUKCESU JEDNAK JAK TERAZ PRZENIESC TO LOYALITY POD PRZYCIS DODAJ DO KOSZYK ?? CO MAM WKLEIC I GDZIE TO ZROBIC? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted July 26, 2016 Share Posted July 26, 2016 Wszystko napisałem jeden post wyżej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 AZADA_M Posted July 26, 2016 Author Share Posted July 26, 2016 displayRightColumnProduct Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 AZADA_M Posted July 26, 2016 Author Share Posted July 26, 2016 próbuje go przypiąć pod dadaj do koszyka bez skutecznie :/ bo gdy jest z tym co teraz to przy szybkim podgladzie tez sie pojawia a tam tego nie chce. to jak to w szybkim podgladzie wylaczyc i w ktorym to pliku bedzie ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted July 26, 2016 Share Posted July 26, 2016 W tym samym pliku, chyba w innym wątku ostatnio ktoś ci napisał jak to ukryć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 AZADA_M Posted July 26, 2016 Author Share Posted July 26, 2016 masz racje temat poprzedni rozwiazany z szybkim podgladem nadal mecze sie z przeniesiem tego modulu loyality pod dodaj do koszyka caly czas jest przypiety pod extra right i gdy to cale przenosze to przenosi mi tez z Napisz opinię Zapytaj o produkt Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted July 26, 2016 Share Posted July 26, 2016 Tak jak napisałem: możesz odpiąć moduł od tego hooka i przypiąć go do innego wtedy pojawi sie w innym miejscu. Tylko ten moduł standardowo nie obsługuje na karcie produktu innych hooków więc musisz sobie dopisać obsługę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 AZADA_M Posted July 26, 2016 Author Share Posted July 26, 2016 wchodze w moduł pozycje i tam zmieniam gdy chce podpiac go np pod tabs wyskauje mi komunikat Ten moduł nie może zostać przeniesiony do tego zaczepienia. i tak przy kazdym Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 AZADA_M Posted July 26, 2016 Author Share Posted July 26, 2016 probuje i nie wychodzi:/ proste moze to i jest ale nie widac u mnie zmian tylko bledy Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted July 26, 2016 Share Posted July 26, 2016 Dopisałeś obsługę w module? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 AZADA_M Posted July 26, 2016 Author Share Posted July 26, 2016 nie wiem gdzie i w ktorym miejscy niestety .. wiec nie dopisalem Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted July 27, 2016 Share Posted July 27, 2016 W głównym kontrolerze modułu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 AZADA_M Posted July 27, 2016 Author Share Posted July 27, 2016 narazie z tym pasuje nie wiem jak to zrobic moze w weekend dostane lepszej weny Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted July 28, 2016 Share Posted July 28, 2016 Nigdy nie wiadomo kiedy wena najdzie człowieka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
AZADA_M
jak przenieść moduł lojalnościowy pomiędzy dodaj do koszyka a OPIS PRODUKTU ??
szukałem w pliku product.tpl bez skutecznie.
prosze o wskazówkę jak to przenieść męczę się z pierdołą pół dnia
dzięki
20 answers to this question
Recommended Posts