Jump to content
  • 0

Boczna kolumna - prośba o pomoc

RadekRafał

Question

Cześć,

do tej pory znajdowałem pomoc w utworzonych wcześniej wpisach, natomiast teraz mam problem.

Posiadam wersję Presty 1.6.1.5 i nie potrafię na stronie głównej umieścić lewej kolumny; tak jak to wygląda tutaj: http://www.rowerywroclaw.pl/

interesuje mnie umieszczenie tam rozwijanych w ten sposób kategorii, a przy okazji ograniczenie górnego, z góry dzięki za pomoc.

5 answers to this question

Recommended Posts

• 0

W panelu admina:

Preferencje -> Szablony, przycisk Ustawienia zaawansowane, w zakładce Wygląd kolumn włącz wyświetlanie lewej kolumny dla strony głównej.

Wyświetli się jak będziesz miał do lewej kolumny przypisane moduły

• Like 1

• 0

W panelu admina:

Preferencje -> Szablony, przycisk Ustawienia zaawansowane, w zakładce Wygląd kolumn włącz wyświetlanie lewej kolumny dla strony głównej.

Wyświetli się jak będziesz miał do lewej kolumny przypisane moduły

Dzięki za szybką odpowiedź. Natomiast w ustawieniach zaawansowanych szablonu mogę włączyć, bądź wyłączyć opcję: Domyślna lewa kolumna (jest włączona) - nie mam żadnych ustawień dotyczących strony głównej, gdzie lewej kolumny w ogóle nie ma.

• 0

Strona główna to ta z tym długim opisem z nazwą sklepu. Dla niej aktywuj lewą kolumnę.

Dzięki! teraz wiem, o co chodzi! A czy można wyłączyć rozwijanie się menu kategorii w menu górnym?

i z nowo wprowadzonych produktów usunąć oznaczenie NOWY?

Edited by RadekRafał (see edit history)