Jump to content
  • 0

Zamówienia: jak dodać płatność przy module Advanced EU Compliance

megida

Question

Witam

Mam włączony moduł Advanced EU Compliance.  Jednak przy włączonej opcji Enable 'Advanced checkout page' nie pokazują mi się dodatkowe płatności. To znaczy mam np "Zapłać przelewem bankowym" ale brak "Przelewy 24"

Próbowałam jakoś włączyć to w "Moduły" "Pozycje". Zauważyłam że "Przelew na konto" jest dodatkowo w  "displayPaymentEU". Jak mogę tu wrzucić "Przelewy24"?

Nie znam się za bardzo: ale próbowałam wrzucić poprzez "Przemieszczanie modułu". Ale dla "Przelewy24" nie pojawia się w "Przenieś do"  opcja "displayPaymentEU".

Jak mogę to zrobić? Czy muszę "grzebać w kodzie"? Jeśli tak to bardzo proszę o nakierowanie gdzie

3 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Dziękuję

paypal i tpay właśnie testuję. Ale niestety też nie jest dobrze.

Po wybraniu metody płatności pomimo tego iż nie uzupełniłam danych klienta, kliknięcie przycisku "Zamówienie z obowiązkiem zapłaty" powoduje przejście do płatności i możliwość zapłaty (a dane klienta nie są uzupełnione)

Czy PayU działa inaczej?

Już nie wiem czy ja coś źle robię ... czy też ten moduł jest niedopracowany?

Edited by megida (see edit history)

• 0

Ten moduł Advanced EU Compliance jest jeszcze mocno niedopracowany, a szczególnie Advanced checkout page.

Kolejne bugi to:

- brak możliwości zmiany adresów przez klienta,

- brak przeładowania bloku płatności po zmianie przewoźnika.

Ja bym dał sobie z nim spokój.

OPC wygląda prawie tak samo (koszyk tylko u góry), a ten napis "Zamówienie z obowiązkiem zapłaty" można sobie w tłumaczeniach poprawić.