Podałem dane geograficzne mojego sklepu, lecz podczas testu mapa wyświetlała miejsce przez pół sekundy po czym pojawił się napis "Ups... Coś poszło nie tak. Ta strona nie wczytała Map Google prawidłowo. Szczegóły techniczne znajdziesz w konsoli JavaScript."
Gdzie mogę przetłumaczyć napisy które znajdują się w stopce? W block CMS mam napis "Delivery" i nie mam pojęcia gdzie ten napis przetłumaczyć i jak zmienić tłumaczenie na stronie która jest odnośnikiem po naciśnięciu.
Czy jest jakiś sposób aby w informacjach o sklepie nip i regon podać linijkę niżej?
Teraz brzydko to się rozlewa:
"My Company, ul. prestashop 13 Toruń REGON: 2345435435 NIP
Question
abieniek
Witajcie,
Podałem dane geograficzne mojego sklepu, lecz podczas testu mapa wyświetlała miejsce przez pół sekundy po czym pojawił się napis "Ups... Coś poszło nie tak. Ta strona nie wczytała Map Google prawidłowo. Szczegóły techniczne znajdziesz w konsoli JavaScript."
Gdzie mogę przetłumaczyć napisy które znajdują się w stopce? W block CMS mam napis "Delivery" i nie mam pojęcia gdzie ten napis przetłumaczyć i jak zmienić tłumaczenie na stronie która jest odnośnikiem po naciśnięciu.Czy jest jakiś sposób aby w informacjach o sklepie nip i regon podać linijkę niżej?Teraz brzydko to się rozlewa:"My Company, ul. prestashop 13 Toruń REGON: 2345435435 NIP: 2342542"Dziękuję z góry za pomoc
Edited by abieniek (see edit history)Link to comment
6 answers to this question
Recommended Posts