dominik1177 Posted July 19, 2016 Share Posted July 19, 2016 Witam, może znajdzie się ktoś kto podpowie jak rozwiązać mój problem. Znalazłem podobny wątek na forum ale niestety rozwiązanie nie działa z moją wersją 1.6.1.6 Chciałbym usunąć subkategorie z bloku środkowego. Obecnie subkategorie znajdują się w lewym bloku i tylko te chciałbym zostawić. W bloku środkowym chciałbym wyświetlać tylko produkty, czyli tak jak jest obecnie tylko bez subkategorii w bloku środkowym. Drugi problem mam z modułem layered... Wszytko działa i jest ustawiony w porządku, ale na stronie wyświetla się pod nazwą "Catalog", Chciałbym zmienić nazwę ponieważ ta obecna nie jest w ogóle intuicyjna. Oto link do strony: www.shoelandiashop.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted July 19, 2016 Share Posted July 19, 2016 1. moduły > themeconfigurator > pokaż subkategorie dajesz na nie. 2. Lokalizacja > Tłumaczenia > Tłumaczenia zainstalowanych modułów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dominik1177 Posted July 19, 2016 Author Share Posted July 19, 2016 A ja tyle tego szukałem... Dzięki wielkie za pomoc i szybką odpowiedz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted July 19, 2016 Share Posted July 19, 2016 Od tego jest forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts