Jump to content
  • 0

Włączenie opcji POPULARNE oraz permanentne rozwinięcie zakładki z produktami

Kamerycyfrowe

Question

Czy ktoś może wie jak rozwinąć całą zakładkę (tam gdzie klikamy w POKAŻ WIĘCEJ) tak aby nie trzeba było jej klikać? To jest opcja której wolałbym uniknąć bo jak będzie więcej produków to robi się problem

Najlepiej chciałbym włączyć POPULARNE - tak jak ma ten sklep: lumenus.pl

Czy ktoś wie jak to zrobić?

15 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Jest to szablon od smartdatasoft, jeśli został zakupiony legalnie to śmiało pisz do nich są bardzo aktywni na forum, szczególnie w sekcji anglojęzycznej. Rozumie że ktoś kupił ten szablon specjalnie tylko i wyłącznie po to aby go wdrożyć w Twoim sklepie więc nie powinno być problemu żeby otrzymać numer zamówienia czy jakieś potwierdzenie wpłaty tak abyś mógł korzystać z supportu smartdata.

• 0

Witam, dzięki za odpowiedź. 

Więc dodałem kategorie, przypisałem produkt do dodatkowej kategorii "Popularne" - podałem w module ID tej kategorii ale nie wyświetla tego na głównej stronie

w takich sytuacjach zwykle czyszczenie cache pomaga. ale to niestandardowy szablon, więc może te produkty definiuje sie w inny sposób. 

Czasami jak pracuję w sklepie z theme od smartdatasoft, to bez dokumentacji zarządzanie tym jest zagadkowe.

z tego co kojarzę to oni mieli coś takiego jak page builder, i to tam sie definiuje co i gdzie ma się wyświetlać.

Chyba nie ma w nim opcji bocznego menu, ale może to multimenu spełni funkcje... Tylko gdzie to włączyć?

jw

• 0

Strona główna to nie zakładka CMS, nie ma jej podglądu tak jak np. strony z regulaminem sklepu. Jedyny podgląd jaki można uzyskać to Live edit który pozwala zarządzać modułami, i jest to de facto alternatywna wersja tego co widzimy w samej zakładce Moduły > Pozycje. Chcąc edytować stronę główną edytujesz moduły które są w niej zawarte, ewentualnie pliki odpowiedzialne za jej wyświetlanie.