Kamerycyfrowe Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 smartcams.pl/sklep Jak włączyć nową kategorię w CMS - menu główne na sklepie Tam gdzie KAMERY SAMOCHODOWE, AKCESORIA, KARTY PAMIĘCI etc. Dodałem nową kategorię ale jej nie wyświetla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 Wejdź w konfiguracje modułu smartblocktopmenu i dodaj to co chcesz wyświetlić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Kamerycyfrowe Posted July 18, 2016 Author Share Posted July 18, 2016 Dzięki! A gdybym chciał stworzyć takie drugie menu tylko z boku i pionowo? Jakim modułem mógłbym zrobić coś takiego? np. na tej stronie tak jest BATERIE, ŁADOWARKI, POWER BANKI https://swiatbaterii.pl/pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 To wygląda jak standardowy blok kategorii który powinieneś mieć w sklepie, kwestia włączenia go i ewentualnie uwidocznienia prawe/lewej kolumny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Kamerycyfrowe Posted July 18, 2016 Author Share Posted July 18, 2016 W jakim module tego szukać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 Tak jak napisałem blok kategorii czyli blockcategories. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Kamerycyfrowe Posted July 18, 2016 Author Share Posted July 18, 2016 Niestety nie ma tam takich opcji: https://postimg.org/image/pdx26vkzl/ Jakieś inne sugestie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted July 19, 2016 Share Posted July 19, 2016 Zaznacz kategoria główna Home category i zobacz czy się wyświetla w lewej kolumnie, jeśli nie to sprawdź do jakich hooków jest podpięty ten moduł oraz czy nie ma dodanych wyjątków. Jeśli chcesz włączyć lewą kolumnę na stronie głównej to zrobisz to w zaawansowanych ustawieniach szablonu, o ile szablon na to pozwala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Kamerycyfrowe Posted July 19, 2016 Author Share Posted July 19, 2016 Niestety nic się nie pojawia. Czy mógłbyś mnie nakierować gdzie w zaawansowanych ustawieniach to zrobić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted July 19, 2016 Share Posted July 19, 2016 A gdzie to robisz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Kamerycyfrowe Posted July 19, 2016 Author Share Posted July 19, 2016 W blockcategories to robiłem ale nie działa. Gdzie w tych zaawansowanych? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted July 19, 2016 Share Posted July 19, 2016 Tak jak pisałem w zaawansowanych ustawieniach szablonu więc wejdź w Preferencje > Tematy > Ustawienia zaawansowane i przy index włącz lewą kolumnę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Kamerycyfrowe Posted July 19, 2016 Author Share Posted July 19, 2016 nie działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Kamerycyfrowe
smartcams.pl/sklep
Jak włączyć nową kategorię w CMS - menu główne na sklepie
Tam gdzie KAMERY SAMOCHODOWE, AKCESORIA, KARTY PAMIĘCI etc. Dodałem nową kategorię ale jej nie wyświetla.
12 answers to this question
Recommended Posts