endriu107 Posted July 17, 2016 Share Posted July 17, 2016 (edited) Serwis opineo pozwala wygenerować widget z ostatnimi opiniami klientów, niestety udostępniony kod jest zbyt problematyczny do wdrożenia przez osoby bez znajomości kodowania. Dlatego postanowiłem udostępnić darmowy moduł, który można w łatwy sposób zainstalować w panelu sklepu i wyświetlić w sklepie. Możliwości modułu: możliwość ustawienia szerokości bloku możliwość ustawienia ilości wyświetlanych opinii tryb bezpieczny (włączony nie wyświetla opinii z 3 ostatnich dni które nie zostały zatwierdzone przez moderatora) możliwość włączenia nagłówka bloku (napis "Najnowsze recenzje" nad blokiem z opiniami) blok wyświetla się w lewej kolumnie przetłumaczony na PL i EN PrestaShop v. 1.6.x.x Prestashop Cloud - NIE Przykład działania: Moduł można pobrać w tym poscie na samym dole. _______________________________________________________________________ Dostępna jest również płatna wersja extended: Możliwości modułu: możliwość ustawienia szerokości bloku możliwość ustawienia ilości wyświetlanych opinii tryb bezpieczny (włączony nie wyświetla opinii z 3 ostatnich dni które nie zostały zatwierdzone przez moderatora) możliwość włączenia nagłówka bloku (napis "Najnowsze recenzje" nad blokiem z opiniami) blok wyświetla się w lewej kolumnie blok wyświetla sie w prawej kolumnie blok wyświetla się w stopce blok wyświetla się jako slider z lewej strony blok wyświetla się jako slider z prawej strony przetłumaczony na PL i EN PrestaShop v. 1.6.x.x Prestashop Cloud - TAK Przykład działania wersji extend: opineolatest.v1.0.1.zip Edited August 5, 2016 by endriu107 (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted July 19, 2016 Author Share Posted July 19, 2016 Nowa wersja została wydana, drobne poprawki w opcji wyświetlania opinii w trybie bezpiecznym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vallhalen1 Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 Witam, sklep (1.6) informuje, że moduł został poprawnie wgrany na serwer ale nie pojawia się wówczas możliwośc zainstalowania go, co robię nie tak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted February 7, 2017 Author Share Posted February 7, 2017 Jaka wersja presty dokładnie? Co masz na myśli pisząc że nie pojawia się możliwość zainstalowania? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vallhalen1 Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 Witam, juz widze gdzie popelnialem blad zle filtrowalem liste modulow i nie widzialem modulu od Pana Teraz dotarła do mnie ejszcze jedna rzecz o ile dobrze rozumiem, jest to modul wyswietlajacy opinie ale nie "integrujacy" opineo,tak? Czy jest dostepny gdzies darmowy modul integrujacy?? (Wydaje mi sie ze kiedys natrafilem na te charakterystyczna "czwroke" piszaca o takim module. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted February 8, 2017 Author Share Posted February 8, 2017 Ja takiego modułu nie mam, na addonsach chyba widziałem, ale też jest różnica co dokładnie chcesz od integracji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vallhalen1 Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 Od integracji ozekuje tego zeby do opineo bylo wysylane niezbedne minimum danych ze sklepu ktore pozwoli mi zbierac opinie od klientów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diwad Posted June 21, 2017 Share Posted June 21, 2017 Czy jest szansa na funkcjonalność która dodałaby import opinii o proudktach do danego produktu? Używam już innego modułu do wysyłania powiadomień z prośbą o wystawienie opini który podaje id produktu więc nie powinno być chyba wielkiego problemu. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted June 21, 2017 Author Share Posted June 21, 2017 Możesz rozwinąć myśl ponieważ nie do końca jestem pewny co chcesz osiągnąć, może podaj jakiś konkretny przykład. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diwad Posted June 21, 2017 Share Posted June 21, 2017 Ok. Opineo poza opiniami o sklepie umożliwia ocenianie produktów (i przewoźników). Chciałbym zaimportować opinie o produktach do mojego sklepu i przypisać je do danych produktów po ID. Opineo umożliwia pobranie xml lub json opini o produktach, ale nie wiem jak je wgrać. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted June 21, 2017 Author Share Posted June 21, 2017 Do tego potrzebujesz zupełnie inny moduł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomson2612 Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 Witam, gdzie można zakupić płatna wersje modułu ? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted July 19, 2017 Author Share Posted July 19, 2017 Odezwij się na PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meraauto Posted November 15, 2017 Share Posted November 15, 2017 On 19.07.2016 at 4:37 PM, endriu107 said: Nowa wersja została wydana, drobne poprawki w opcji wyświetlania opinii w trybie bezpiecznym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrzejKo Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 Witam, Próbowałem ściągnąć darmowy moduł do przetestowania, ale jest niedostępny :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted December 9, 2019 Author Share Posted December 9, 2019 Nie możesz go pobrać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrzejKo Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 Dzisiaj udało się pobrać:) Niestety przy próbie instalacji modułu pojawia się error 500. Pozmieniałem prawa dostępu na 644/755 ale nadal jest error 500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted December 10, 2019 Author Share Posted December 10, 2019 Na jakiej wersji go instalujesz? Moduł był pisany pod 1.6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrzejKo Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 Napiszę jutro na PRV, będzie bardziej sprawnie:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtymkow Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 Planujesz może aktualizację do Presta 1.7? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted January 9, 2020 Author Share Posted January 9, 2020 W chwili obecnej nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts