eiff Posted July 17, 2016 Share Posted July 17, 2016 Witam, mój pierwszy post i pierwsze zapoznanie się z PrestaShop. Mam problem ze spolszczeniem szablonu default-bootstrap. Czy on jest dostępny w formie jakiej jest pokazany jako demo na prestashop.com? Po zalogowaniu, panel admina jest cały po polsku, a sklep jest w większości po angielsku. I oczywiście mogę tłumaczyć to ręcznie w lokalizacja/tłumaczenia/ no ale jeśli na demo jest wszystko spolszczone... Próbowałem zaktualizować plik językowe przez sekcję lokalizacja. Wcześniej miałem postawioną Prestę na home.pl i myślałem, że może dlatego, ale po zmianie hostingu jest nadal to samo. W załączeniu plik z moją sytuacją. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 siti123 Posted July 17, 2016 Share Posted July 17, 2016 just test in my first post Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted July 17, 2016 Share Posted July 17, 2016 Pobierz ten plik i załaduj go przez panel sklepu powinien przetłumaczyć ci cały sklep. http://www.filedropper.com/pl4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 eiff Posted July 17, 2016 Author Share Posted July 17, 2016 Pobierz ten plik i załaduj go przez panel sklepu powinien przetłumaczyć ci cały sklep. http://www.filedropper.com/pl4 Dziękuję Ci dobry człowieku! Dlaczego tego pliku nie ma dostępnego bezpośrednio na prestashop.com? Czy to jest jakieś nieoficjalne tłumaczenie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted July 17, 2016 Share Posted July 17, 2016 Tłumaczenie jest oficjalne, problem zgłosiłem wyżej teraz tylko czekać na reakcje Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 karolwild Posted July 17, 2016 Share Posted July 17, 2016 Pełnego tłumaczenia nie ma już od ośmiu miesięcy. Więc pewno szybko się nie doczekasz. Pełne polskie tłumaczenie Prestashop z przed awarii. https://www.prestashop.com/forums/topic/536840-nieprawid%C5%82owa-wersja-j%C4%99zykowa-modu%C5%82u-komentarze-produktu/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
eiff
Witam, mój pierwszy post i pierwsze zapoznanie się z PrestaShop.
Mam problem ze spolszczeniem szablonu default-bootstrap.
Czy on jest dostępny w formie jakiej jest pokazany jako demo na prestashop.com?
Po zalogowaniu, panel admina jest cały po polsku, a sklep jest w większości po angielsku.
I oczywiście mogę tłumaczyć to ręcznie w lokalizacja/tłumaczenia/ no ale jeśli na demo jest wszystko spolszczone...
Próbowałem zaktualizować plik językowe przez sekcję lokalizacja.
Wcześniej miałem postawioną Prestę na home.pl i myślałem, że może dlatego, ale po zmianie hostingu jest nadal to samo.
W załączeniu plik z moją sytuacją.
5 answers to this question
Recommended Posts