kamil95 Posted July 14, 2016 Share Posted July 14, 2016 Witam mam taki problem. Na moim sklepie jeśli ustawiam filtr na wyszukanie danego produktu to działa. Jeśli jednak wyskoczy, więcej niż jedna strona i kliknę to cały zapis znika. Chodzi mi o to jak ustawić, aby filtr się zapisywał po zmianie strony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted July 15, 2016 Share Posted July 15, 2016 czy tym filtrem jest block layered navigation? jezeli tak to jaka wersja modułu, jaka wersja sklepu prestashop i jaki szablon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kamil95 Posted July 15, 2016 Author Share Posted July 15, 2016 -wersja prestashop 1.6.1.4 -tak, blok filtrów nawigacyjnych v2.1.3 -wersja modułu 2.11.29 Dziękuję za odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted July 15, 2016 Share Posted July 15, 2016 Jak przebudujesz indeksy w tym module to nadal tak samo jest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kamil95 Posted July 18, 2016 Author Share Posted July 18, 2016 Tak i nie wiem dlaczego nie chcą się zapisać ustawienia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kamil95 Posted July 19, 2016 Author Share Posted July 19, 2016 Jak przebudowałem indeksy to teraz tak ma jeśli pierwszy raz wybiorę coś w filtrze to działa, ale jedna jeśli szukam znów jakieś rzeczy to nie działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 czaska Posted July 19, 2016 Share Posted July 19, 2016 Mam ten sam problem :< Podczas kliknięcia "Następna" "Poprzednia" to zaznaczenia się zapisują, jak przełączam klikając na numer strony to filtry znikają :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kamil95 Posted July 21, 2016 Author Share Posted July 21, 2016 Wydaje mi się że to coś z pamięcią przeglądarki. Coś jest nie tak, ponieważ jeśli wchodzimy pierwszy raz na stronę to działa drugi wybór już nie po przebudowie indeksów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kamil95 Posted August 18, 2016 Author Share Posted August 18, 2016 Dalej mam błąd tego filtra nie pamięta danych. Działa po pierwszym włączeniu strony. Po następnym już nie pamięta kryteriów. Czasem jest tak iż wyświetlają się strony i niestety działa tylko pierwsza, a następne strony po kliknięciu resetują cały zapis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
kamil95
Witam mam taki problem. Na moim sklepie jeśli ustawiam filtr na wyszukanie danego produktu to działa. Jeśli jednak wyskoczy, więcej niż jedna strona i kliknę to cały zapis znika. Chodzi mi o to jak ustawić, aby filtr się zapisywał po zmianie strony.
8 answers to this question
Recommended Posts