Jump to content
  • 0

Zmiana w kodzie modułu Top Menu

czaska

Question

Dzień dobry,

używam modułu TemplateMonster Mega Menu, lecz nie wszystko mi w tym module pasuje. Mianowicie chciałabym z takiego wyświetlenia:

YpGCaWC.png

do takiego:

Ak5HBU9.png

Czyli zależy mi na wyświetlaniu kategorii w pionie a nie w poziomie jeden obok drugiego. Szukałam w pliku css tego modułu displayów, kombinowałam no ale na razie na nic nie wpadłam. Ktoś ma jakieś doświadczenie z tym związane i chciałby się podzielić? Albo może jakieś darmowe moduły z takim pionowym menu?

Z góry dziękuję za odpowiedź :)

3 answers to this question

Recommended Posts

• 0

tzn sprawa jest taka, że stronką zajęłam się po swoich poprzedniku. Sprzątam po nim, usuwam jakieś dziwnie działające moduły, w sumie z ciekawości zainstalowałam wcześniej zwykły moduł blocktopmenu, bo widziałam w kilku tematach, że ktoś o nich wspominał, Ty również @vekia :)

Jeśli na tym podstawowym module mogłabym osiągnąć w prosty sposób zamierzony efekt, bez problemu mogłabym na niego się przestawić.

• 0

Okej, po głębszej analizie owego modułu TemplateMonster Mega Menu, okazało się, że dla modułu dostępne są dwie opcje, simple i mega menu. Dla mega menu wyświetlało się w ten a nie inny sposób, po zaznaczeniu opcji z simple menu udało się osiągnąć zamierzony efekt bez grzebanie w kodzie! Piszę to na wypadek, jakby ktoś miał podobne problemy :)

Oto efekt (podrasuję wygląd i szerokość w kodzie)

U0h2AzK.png

A tu opcje w module:

ZCfD41F.png