Otóż jak w temacie mam Szablon Leo Sport Shoes i na głównej stronie zrobiłem carousel z produktami z kategorii za pomocą modułu z LEO Zarządzaj Widget. Ogólnie nie chce go zmieniać na inny taki moduł bo ten wygląd mi pasuje i nie umiem znaleźć innego takiego samego. Ale jak widać po najechaniu na produkt są tylko dwie ikonki, dodaj do koszyka i do porównania. I aby na produkt wejść trzeba kliknąć w nazwę. Jest opcja aby dodać 3 przycisk do wejścia na produkt lub cały obszar zdjęcia by dało się nacisnąć? Bo aktualnie jest to troszkę nie intuicyjne.
Question
Bitoslaw
Otóż jak w temacie mam Szablon Leo Sport Shoes i na głównej stronie zrobiłem carousel z produktami z kategorii za pomocą modułu z LEO Zarządzaj Widget.
Ogólnie nie chce go zmieniać na inny taki moduł bo ten wygląd mi pasuje i nie umiem znaleźć innego takiego samego.
Ale jak widać po najechaniu na produkt są tylko dwie ikonki, dodaj do koszyka i do porównania. I aby na produkt wejść trzeba kliknąć w nazwę. Jest opcja aby dodać 3 przycisk do wejścia na produkt lub cały obszar zdjęcia by dało się nacisnąć? Bo aktualnie jest to troszkę nie intuicyjne.
11 answers to this question
Recommended Posts