urbanson Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 Witam, Mam taki problem, że często klienci logują się nie na swoje konta. O co w ogóle z tym chodzi i jak to możliwe? Kiedy sam się loguje np. przez facebooka to loguje mnie na konto osoby, ktora obecnie robi zakupy i jest własnie zlogowana. Inni klienci podejrzewam, że mają podobnie. Pomocy. Dzięki tomek Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 mi to wygląda na jakiś moduł cache który nie koniecznie dobrze cachuje sklep korzystasz z jakiegoś? (poza tą standardową funkcją w prestashop) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 urbanson Posted July 13, 2016 Author Share Posted July 13, 2016 Nie, wszystko domyslne presty. z ceshowaniem nie kombinowałem. Nie wiem co to kurcze może być...bladego pojecia nie mam Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 jaka wersja presty? pamietam, że stare wersje modułu logowania miały taki problem blockuserinfo caching Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 urbanson Posted July 13, 2016 Author Share Posted July 13, 2016 wersja presty to: 1.6.1.4 czli chyba najswieższa Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 e_com Posted July 14, 2016 Share Posted July 14, 2016 Kiedy sam się loguje np. przez facebooka Masz jakiś moduł do logowań przez portale społecznościowe i to w tym module upatrywał bym błędów. A najnowsza wersja presty to 1.6.1.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
urbanson
Witam,
Mam taki problem, że często klienci logują się nie na swoje konta.
O co w ogóle z tym chodzi i jak to możliwe?
Kiedy sam się loguje np. przez facebooka to loguje mnie na konto osoby, ktora obecnie robi zakupy i jest własnie zlogowana.
Inni klienci podejrzewam, że mają podobnie.
Pomocy.
Dzięki
tomek
5 answers to this question
Recommended Posts