czy ktoś z was może mi podpowiedzieć, w jaki sposób mogę zlikwidować konieczność zaznaczenia:
Warunki korzystania z usługi
Zapoznałem się z Regulaminem i akceptuję jego postanowienia. (Przeczytaj Warunki Świadczenia Usługi)
Chciałbym aby w tym miejscu została jedynie informacja typu: Kontynuowanie zakupów oznacza akceptację Regulaminu (i tu link)
Ludzie chyba boja się to zaznaczać, a czytać im sie wszystkiego nie chce... Już nie mówię o tym, że dzwonią i składają zamówienie przez tel bo"nie chce im się wypełniać tych rubryk".
Sam tekst sobie usunę z pliku tpl, pytanie tylko co zmienić, żeby sposób płatności był nada wyświetlany prawidłowo (zależnie od wyboru dostawy [kurier / poczta] wyświetla się przelew 24 lub płatność przy odbiorze). Na chłopski rozum podejrzewam że gdzieś w jakimś kodzie (plik od zakupów 1 str. sobie zlokalizuję) w jakimś "if" trzeba z palca wbić 1 lub "true".
Question
Bamboszek
Witam,
czy ktoś z was może mi podpowiedzieć, w jaki sposób mogę zlikwidować konieczność zaznaczenia:
Warunki korzystania z usługi
Zapoznałem się z Regulaminem i akceptuję jego postanowienia. (Przeczytaj Warunki Świadczenia Usługi)
Chciałbym aby w tym miejscu została jedynie informacja typu:
Kontynuowanie zakupów oznacza akceptację Regulaminu (i tu link)
Ludzie chyba boja się to zaznaczać, a czytać im sie wszystkiego nie chce...
Już nie mówię o tym, że dzwonią i składają zamówienie przez tel bo"nie chce im się wypełniać tych rubryk".
Sam tekst sobie usunę z pliku tpl, pytanie tylko co zmienić, żeby sposób płatności był nada wyświetlany prawidłowo (zależnie od wyboru dostawy [kurier / poczta] wyświetla się przelew 24 lub płatność przy odbiorze).
Na chłopski rozum podejrzewam że gdzieś w jakimś kodzie (plik od zakupów 1 str. sobie zlokalizuję) w jakimś "if" trzeba z palca wbić 1 lub "true".
Jakieś podpowiedzi ? ;D
Pozdrawiam.
5 answers to this question
Recommended Posts