viralCode Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 Witam, Używam rekomendowanego modułu payU. I wyskakuje mi oto taki błąd "Wystąpił błąd: Oauth error: , [message=invalid_client - Can't find oauthClient with clientId = xxxxx]" Skończyły mi się pomysły clientID jest dobry jak i klucze. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 c64girl Posted July 19, 2016 Share Posted July 19, 2016 (edited) To samo u mnie a mam zainstalowaną najnowszą wersję i klucze wszystko ok. Edited July 19, 2016 by c64girl (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 eiff Posted July 19, 2016 Share Posted July 19, 2016 mam to samo :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 viralCode Posted July 19, 2016 Author Share Posted July 19, 2016 Problem rozwiązany. Przy zakładaniu sklepu w panelu PayU trzeba zaznaczyć restApi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 c64girl Posted July 20, 2016 Share Posted July 20, 2016 Możesz kolego dać screena ? Bo nie widzę tego nigdzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 c64girl Posted July 26, 2016 Share Posted July 26, 2016 (edited) Wyszło na to że oznaczenia w Payu są o kant dupy. Ponieważ nazwa OAuth - client_id: i Id punktu płatności: to ta sama wartość która musi być wpisana w jednym i w drugim polu w module. A na stronie payu w jednym i w drugim polu są jakieś inne wartości... Edited July 26, 2016 by c64girl (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 presciak Posted December 10, 2016 Share Posted December 10, 2016 ha jesteś wielki a ja na to straciłem pare godzin czemu to nie działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 solek Posted September 11, 2017 Share Posted September 11, 2017 (edited) Ja ciągle borykam się z tym problemem, dane na 100% wpisane prawidłowo, wybrane restapi, instalacja Presty 1.6.1.6 na zenboxie (niby jest TLS, cURL). Obojętne czy wpisuję te ogólnodostępne dane do testowania czy ze swojego sandboxowego konta, ciągle mam komunikat: Wystąpił błąd: Oauth error: , [message=invalid_client - Can't find oauthClient with clientId = xxxxxx] Ktoś ma jakiś pomysł bo straciłem na poszukiwania już kilka dni. EDIT: moduł PayU do presty nie działa z danymi sandboxa (rejestrowanego i ogólnie dostępnego) PayU. Trzeba mieć produkcyjne konto i normalnie założyć w nim nowy sklep, punkt płatności itd. Wtedy wszystko zagra. Edited September 11, 2017 by solek (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
viralCode
Witam,
Używam rekomendowanego modułu payU.
I wyskakuje mi oto taki błąd
"Wystąpił błąd: Oauth error:
Skończyły mi się pomysły clientID jest dobry jak i klucze.
Pozdrawiam
7 answers to this question
Recommended Posts