agramon Posted July 9, 2016 Share Posted July 9, 2016 I přesto že mám v konfiguraci nastavenou objednávku bez registrace a jednostránkový obj. formulář, tak musím stejně dát napřed uložit dodací adresu, zaškrtnou obchodní podmínky a teprve až pak se mi zobrazí metody platby... nevíte jak dosáhnout toho, aby vše bylo hned viditelné na jedné stránce a metody platby se dynamicky měnily jen podle toho, jakou si zadám zemi pro doručení? Půjde jen o CZ/SK... Chtěl bych dosáhnout toho, aby obj. formulář vypadal zhruba takto.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted July 9, 2016 Share Posted July 9, 2016 Ahoj. Da sa to vyriesit iba platenym modulom napr. easypay. Ja ho mam na www.mega-shop.sk Da sa tam navzajom prepajat dopravcov Link to comment Share on other sites More sharing options...
agramon Posted July 9, 2016 Author Share Posted July 9, 2016 zkrátit proces objednávky o jedno kliknutí za 50 eur není nejmíň ale pokud nenajdu levnější alternativu, tak ho asi vezmu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted July 9, 2016 Share Posted July 9, 2016 Je to investicia ale nic ine som nenasiel. Plni to navyse aj ulohu, ze vies k prepravcom nastavit aky typ platby ma mat dany prepravca dostupny a ktory nie a tiez naopak typ platby a ktory prepravci maju byt k danej platbe dostupny. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
agramon Posted July 9, 2016 Author Share Posted July 9, 2016 Už jsem ho koupil zítra se to bude integrovat, tak snad bude vše ok.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted July 26, 2016 Share Posted July 26, 2016 Doporučuju koupit nějaký vychytaný modul na onepagecheckout a shop dostane úplně jinej rozměr, ta základní logika je naprosto debilní. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts