jacula Posted July 3, 2016 Share Posted July 3, 2016 Witam Prosze o pomoc. Zainstalowałem i skonfigurowałem według instrukcji moduł przelewy24 na Preście 1.6.1.4. Natomiast po przejściu do moduły->płatność w Aktywnych mam "Płatność przy odbiorze" i "Przelew na konto" a w Rekomendowanych bramkach płatności - kilka innych. Nigdzie nie ma modułu "Przelewy24". Próbowałem już odinstalowaywać i instalować od nowa, ale cały czas to samo. Proszę mnie nakierować na rozwiązanie problemu. Z góry dziękuję za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 Ogólnie w wyborze się nie wyświetla podczas płacenia w sklepie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacula Posted July 4, 2016 Author Share Posted July 4, 2016 No właśnie, nie. W zależności od wybranej formy dostawy, albo wyświetlają się płatnośc przy odbiorze i tradycyjny przelew albo tylko tradycyjny przelew Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacula Posted July 4, 2016 Author Share Posted July 4, 2016 Problem rozwiązany. Okazało się że po aktualizacji wtyczki, Przelewy24 odznaczyły się w module "Ship to pay". Po zaznaczeniu ich, wszystko wróciło do normy. Dziękuję za zainteresowanie tematem i chęć pomocy. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 Masz moduł ship to pay? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacula Posted July 4, 2016 Author Share Posted July 4, 2016 tak, a nie powinienem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 Zacząłem pisać post odnośnie ship to pay jeszcze zanim zobaczyłem Twoją odpowiedź z rozwiązaniem, jeśli jest ci potrzebny to jak najbardziej powinieneś go mieć Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukash4 Posted July 5, 2016 Share Posted July 5, 2016 Problem rozwiązany. Okazało się że po aktualizacji wtyczki, Przelewy24 odznaczyły się w module "Ship to pay". Po zaznaczeniu ich, wszystko wróciło do normy. Dziękuję za zainteresowanie tematem i chęć pomocy. Pozdrawiam Też to miałem przy ostatniej aktualizacji wtyczki przelewy. Coś mnie tknęło jak zauważyłem ,że każdy klient wybiera Przelew na konto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts