Jump to content
  • 0

kod pocztowy

Meka99

Question

Cześć, ogólnie to mam problem z adresem, wcześniej w ogóle tego nie dotykałem aż do dzisiaj gdy jeden klient zwrócił mi uwage, że nie może wpisać kodu pocztowego bo mu pisze żeby wpisał poprawny 00-000, z tego co widzę to nawet nie ma pola żeby go wpisać, nie wiem o co chodzi ale ostatnio robiłem aktualizacje (ta drobna z 1.6 na 1.6 1.6 czy jakoś tak), co mam zrobić?  Poniżej zdjęcia z konfiguracji, co ciekawe nawet jak zmieniam coś w tej tabeli tzn wyrzucam jakieś punkty to przy rejestracji nadal są i przy składaniu zamówienia, nie wiem nie działa to w ogóle? (odświeżam strone) :) proszę o szybkie odpowiedzi 

post-1236816-0-51565200-1467561539_thumb.jpg

post-1236816-0-81089300-1467561542_thumb.jpg

post-1236816-0-94530100-1467561570_thumb.jpg

Edited by Meka99 (see edit history)

2 answers to this question

Recommended Posts

• 0

a i usuwałem w pliku adress.tpl i authentication.tpl przy post code UNVISIBLE i nadal tego pola nie widać, nie pamiętam czy przed aktualizacją było to pole ;) w każdym razie już nawet nie chodzi o to żeby było ale chodzi o to żeby zrobić je nie wiem nieobowiązkowe? bo są dwa pola adresu to jedno sobie przerobie na kod pocztowy tylko jak wywalić ten obowiązkowy kod żeby mogli sie rejestrować,  ogólnie mam jeszcze kilka prac do wykonania więc jakby ktoś chciał pomóc/zarobić to zapraszam ;)