Sasni Posted July 3, 2016 Share Posted July 3, 2016 (edited) Witam. Mam dodane kilka kombinacji : Do każdej kombinacji mam dodane kilka specyficznych cen. Ceny te powinny obniżać się w zależności od ilości: Problem w tym, że na stronie produktu nalicza mi tylko rabat od 5 sztuk. Reszta nie działa. Jest tak jakby ignorowana. Na stronie produktu jest taka tabelka, która powinna pokazywać jakie są rabaty ale tam jest tylko Dla wszystkich kombinacji jak się da zniżkę to jest ok, ale nie działa zniżkowanie dla każdej kombinacji z osobna. Czy Presta nie pozwala ustalać wielu specyficznych cen dla wielu kombinacji ? Czy coś robię nie tak, a może to jest jakiś błąd? Presta 1.6.1.6 Edited July 3, 2016 by Sasni (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Sasni
Witam.
Mam dodane kilka kombinacji :
Do każdej kombinacji mam dodane kilka specyficznych cen. Ceny te powinny obniżać się w zależności od ilości:
Problem w tym, że na stronie produktu nalicza mi tylko rabat od 5 sztuk. Reszta nie działa. Jest tak jakby ignorowana.
Na stronie produktu jest taka tabelka, która powinna pokazywać jakie są rabaty ale tam jest tylko
Dla wszystkich kombinacji jak się da zniżkę to jest ok, ale nie działa zniżkowanie dla każdej kombinacji z osobna.
Czy Presta nie pozwala ustalać wielu specyficznych cen dla wielu kombinacji ? Czy coś robię nie tak, a może to jest jakiś błąd?
Presta 1.6.1.6
Edited by Sasni (see edit history)Link to comment
0 answers to this question
Recommended Posts