Od pewnego czasu back office działa mi strasznie wolno, ląduje się strasznie długo jakby transfer wynosił 10kbps.
I w zasadzie nie da się z niego korzystać przez to.
Sam sklep chodzi szybciej ale tez nie jest demonem prędkości. Wcześniej było lepiej.
Co może być tego przyczyną? Ostatnio zmieniałem PHP na serwerze czy to może być tego powodem?
Sklep mam na OVH
Wyskakuje informacja
"(timeout)
Wystąpił błąd serwera podczas ładowania zakładek: niektóre zakładki nie mogły zostać załadowane. Spróbuj ponownie odświeżyć stronę. Jeżeli nadal doświadczasz tego problemu, sprawdź logi serwera lub skontaktuj się z firmą hostingową aby uzyskać pomoc."
Question
flood
Witam,
Od pewnego czasu back office działa mi strasznie wolno, ląduje się strasznie długo jakby transfer wynosił 10kbps.
I w zasadzie nie da się z niego korzystać przez to.
Sam sklep chodzi szybciej ale tez nie jest demonem prędkości. Wcześniej było lepiej.
Co może być tego przyczyną? Ostatnio zmieniałem PHP na serwerze czy to może być tego powodem?
Sklep mam na OVH
Wyskakuje informacja
"(timeout)
Wystąpił błąd serwera podczas ładowania zakładek: niektóre zakładki nie mogły zostać załadowane.
Edited by flood (see edit history)Spróbuj ponownie odświeżyć stronę.
Jeżeli nadal doświadczasz tego problemu, sprawdź logi serwera lub skontaktuj się z firmą hostingową aby uzyskać pomoc."
2 answers to this question
Recommended Posts