Meka99 Posted June 29, 2016 Share Posted June 29, 2016 Witajcie, z tego co widzę to jest jakaś aktualizacja "You can update to PrestaShop 1.6.1.6", jak to zrobić? Pobrać pliki i nadpisać? Nic sie nie zepsuje? Co daje ta aktuzalicja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
e_com Posted June 30, 2016 Share Posted June 30, 2016 Zainstaluj moduł "Aktualizacja 1 kliknięciem", zrobi całą aktualizację automatycznie i utworzy kopię bezpieczeństwa. A co daje aktualizacja? Usuwa znalezione błędy, a czasami dodaje nowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meka99 Posted June 30, 2016 Author Share Posted June 30, 2016 @e_com dobra zrobiłem to, jak teraz wrócić na poprzednia wersje? bo usuneło mi praktycznie wszystkie zmiany w szablonie itp, nie wiem co teraz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted June 30, 2016 Share Posted June 30, 2016 W module masz opcje przywracania zmian, Polak mądry po szkodzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
e_com Posted June 30, 2016 Share Posted June 30, 2016 usuneło mi praktycznie wszystkie zmiany w szablonie itp, nie wiem co teraz... Bo szablon default-bootstrap jest szablonem wzorcowym presty. Jeśli na jego bazie chcesz zrobić swój szablon, to w katalogu themes skopiuj katalog default-bootstrap pod swoją nazwą np. "moj_szablon" i w Preferencje -> Szablony -> Ustawienia zaawansowane zmień katalog szablonu na "moj_szablon". Wtedy żadne aktualizacje nie ruszą twoich modyfikacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts