artax Posted June 28, 2016 Share Posted June 28, 2016 Witam, Od dłuższego czasu mam problem z przeskoczeniem dwóch rzeczy na moim przyszłym sklepie opartym na prestashopie, a konkretniej na "Leo theme Game Gear". mój sklep: www.star.nazwa.pl Według ich instrukcji add-on widgets Leo Theme jest odpowiedzialny za kilka istotnych kwestii, w tym za odpowiednie treści np. w footerze, lub w topie strony tam gdzie jest romb. Niestety nie mam możliwości zmiany czegokolwiek poprzez widżety, jak również nie mam pojęcia gdzie znaleźć plik do zmiany tego manualnie (index? ) Czy ktoś bawił się tym themem i miał podobny problem? Nie moge zarówno zmienić nic w rombie jak i w footerze. Pomoże ktoś? Jestem w stanie ewentualnie zapłacić za pomoc ogarniętemu informatykowi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
presta.show Posted June 28, 2016 Share Posted June 28, 2016 Artax odezwij się na pw lub na któryś kontakt ze stopki - pomożemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts