foreveroyung Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Merhaba.Havale ise ödeme modülü arıyorum bu modül havale ile ödemelerde belirlediğim % oranında indirim yapıcak ve bu indirim oranı her ürünün detayında havale indirim tutarı olarak görünecek. Bir çok sitede böyle bir özellik var henüz presta için düzgün çalışan böyle bir modül yokj. Bu modülü uygun fiyata yapabilirm diyenler benimle irtibata geçebilir mi ? [email protected] veya 0505 257 46 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 slm kardeş;ben o modülü yaptım ancak, prestanın kontrollerinden dolayı. örnek 100 liraya 10 lira indirim yapasan eksik ödendi diye hata mesajı veriyor. bunu bence otomatik indirim kuponları sağlayıp sepete otomatik eklemeli olrak yapılabilir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bincom Posted July 30, 2010 Share Posted July 30, 2010 Acaba Teslimatta nakit ödemeyi seçtiğimizde ek ücret nasıl alabiliriz. tşk.ler Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted July 31, 2010 Share Posted July 31, 2010 havaleye indirim modülü,teslimatta ödemeye depozit koymateslimatta ödemeye ek ücret koyma 3 üde hazır kodladım. ancak burda paylaşsan bir türlü satsan bir türlü. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thecatch Posted July 31, 2010 Share Posted July 31, 2010 Sende haklısın kardeş seçim senin ,bekliyoruz Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted July 31, 2010 Share Posted July 31, 2010 yakında böyle bir modül yapacağımörnek http://www.gozdesm.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
thecatch Posted July 31, 2010 Share Posted July 31, 2010 Bekliyoruz gerçekten herkes için çok yaralı ve güzel bir modül olur,şimdiden teşekkürler yardımcı olan herkese İyi çalışmalar.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ugur onur Posted July 31, 2010 Share Posted July 31, 2010 Hadi hayırlısı... Bende merakla bekliyorum... Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted August 1, 2010 Share Posted August 1, 2010 teslimatta ödeme ek ücret şimdi aktif, düşük bir ücret emek hakkı ;-) http://www.prestasource.info/teslimatta-odeme-secenegine-ek-ucret/havaleye indirim içinhttp://www.prestasource.info/store/#ecwid:category=407430&mode=product&product=1662102teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
ugur onur Posted August 1, 2010 Share Posted August 1, 2010 Tebrikler Safa Kardeşim. Hadi hayırlı uğurlu olsun... Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 teşekkürler, daha iyileri olacak inş. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gulendam Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 daha yapılamadı mı bu havale indirim modülü. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thecatch Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 Yapılmıştır yapanlar var kendi sitelerinde Link to comment Share on other sites More sharing options...
legend.61 Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 Merhbaa, havale indirim modülü elimde var, presta 1.3 e kurdum sorunsuz çalışıyor. Giden maillerdede indirim gözüküyor. ilgilenen özel mesaj atabilir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 Merhbaa, havale indirim modülü elimde var, presta 1.3 e kurdum sorunsuz çalışıyor. Giden maillerdede indirim gözüküyor. ilgilenen özel mesaj atabilir. kardeş dün sen benden satın almadınmı modülü??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenibosnaweb Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 mrb arkadaşlarkapıda ödeme için extra ücret modülü zaten var." cahsondeliverywithfee" adıyla bulabilirsiniz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 Merhaba;Bizde bu modül var geçen ay yapmış ama burada yayınlamak istemiyorum pm atana verebilirim. (Ücretsiz)Ayrıca Safa isimli kullanıcının modülünü de tavsiye ederim büyük ihtimalle bizimkinden daha iyi çalışacaktır. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oseda Posted December 11, 2011 Share Posted December 11, 2011 mrb arkadaşlar kapıda ödeme için extra ücret modülü zaten var." cahsondeliverywithfee" adıyla bulabilirsiniz. Teşekkürler, bu şekilde arattım ve buldum. Örneğin burada bir tane var. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ugur onur Posted December 11, 2011 Share Posted December 11, 2011 Mahmut Bana gönderebilirmisin bu kapida ödeme modulunu. Bir de ben sana bir şey yollamıstım bakmaya fırsatin oldu mu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oseda Posted December 11, 2011 Share Posted December 11, 2011 Hem Havale Ödemede İndirim yapan hem de Kapıda Teslim Ödemede ek ücret uygulayan ücretsiz modüller mevcut, birinin linkini üstte atmıştım. Bir de stiffmodulecarrier diye bir module var buna bakın. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted December 11, 2011 Share Posted December 11, 2011 havaleye indirim modulu. http://www.prestashop.com/forums/topic/110416-modul-havaleye-indirim-uygulama-14-icin/page__hl__havaleye+indirim__fromsearch__1 burdan alırsanız yardım kuruluşuna destek olabilirsiniz. arkadaşlar 3 ayda bu modulden kazancım olan 250 euro van ve çocuk esirgeme kurumuna gönderdik. havale indirimi şuanda benden başka yapan yok diye biliyorum . çünkü prestashop versiyonu 0.1 ler bile modulu çalıtırmırabiliyor. bunun tam sağlıklı çalışması için ayrı bir class yazılıyor. http://addons.prestashop.com/en/payments-gateways/2669-bankwire-with-discount.html burdan bile açıklama kısmına prestastore team tarafından teşekkür aldım: Hepinize hayırlı kazançlar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 (edited) Merhabalar Şu adreste ücretsiz bir havale indirim modülü yayınladık. http://www.prestashop.com/forums/topic/279573-banka-havalesine-indirim-mod%C3%BCl%C3%BC-%C3%BCcretsiz/ Deneyip sonucu ve görüşlerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Safa Selam;Yanlış anlaşılmasın bir şey ima etmiyorum ama şu bağışların belgelerini ve oranlarını yayınlamak gerekir bence. Tavsiye olarak söylüyorum. Bu tip rakamlar için kimse dolandırıcılık yapacak değil tabi ki. Ama ben merak ediyorum çünkü ortada bir sorun var.Şu fikrimi yazmama izin verin:Bağış yapılmasını bir ticari satışa bağlamak hiç etik bulmuyorum. Yani örneğin Van'a yardım için satın alınan bir ürünün gelirinin bir kısmını alıp kalanını göndermek şık görünmüyor. Ücretin tamamı bağışta kullanılmıyorsa, yardım kampanyasında ticari çıkar sağlanmış olunur. 10 TL lik bağışın 5 TL'lik kısmının alınması olur.Bağışlar konusunda bizim yöntemimizi tavsiye edebilirim. Şimdiye kadar 6 modülü tamamen ücretsiz verdik ama hepsine bağış linkleri ekledik. Toplam 3000+ alınmış modüllerden. Bunun karşılığında alınan bağışları kontrol dahi etmedim. Başkasının bağışlarından övünç çıkarmaya gerek yok bence.Örn: http://www.prestashop.com/forums/topic/137480-free-module-home-modal-window/page__p__658600?do=findComment&comment=658600Teknik olarak gayet başarılı buluyorum seni. Fakat ayrı sınıflar kullanman işin uyumluluğunu düşürüyor. Core-modification olmaksızın yapmak da mümkün. O zaman tam anlamıyla modüler olur. Başar abinin forumda açık kaynak bir modülü vardı şimdi bulamadım. Discount sınıfını global olarak kullanabiliyorsunuz. Cart sınıfında zaten gerekli fonksiyonlar public.Ben aşağıdaki yöntemle yaptım. Sıfır sorun ve full versiyon uyumu ile çalışıyor. Ücretsiz gönderiyorduk isteyen olunca. Son dönemde yeni versiyonlar için denemedim. Fırsat bulunca foruma göndermeyi düşünüyorum.Örnekİndirim oluşturma (modül kurulumunda çalıştırılabilir) $bankwire_discount = new Discount (); $bankwire_discount ->name = 'Havale İndirimi'; ... ... $bankwire_discount->Add(); Sepete indirimi işlemek için$cart ->addDiscount($id_discount) { Son olarak sıfır çekirdek modifiyesiyle Order Validate fonksiyonunu çalıştırıp işi bitiriyoruz. Edited October 4, 2013 by MahmutGulerce (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 dediğin doğru olabilir satın alanlar için. zaten şimdiye kadar bu türkiyeden alanlar için gösteririrm. ama zaten bu modülün %90 ı yurdışına satılıyor. genelde yurduşında çalışanlar insanın emeğini görüyorlar ama bizim türkiyede herkes birbirinin ekmeğine çomak sokmaya çalışıyor. ücretsiz modül yayınlamak güzel birşey. http://www.prestasource.info/store/#ecwid:category=407430&mode=product&product=1966456 benim bu modül günlük ortalama 500-600 kişi indiriyor. bu ay özellikle yılbaşı olduğu için. dediğin metodla yapabilirsin. ama her versinda modifiye etmek gerekiyor bunu. beni takip et yayınladığım modülleri göreceksin bu ay içinde. grş... kolay gelsin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts