tamer Posted June 27, 2016 Share Posted June 27, 2016 (edited) Açılmaya çalışılan konum hiçbir zaman sonlanmayacak bir yönlendirme döngüsüne girdi. İki Prestashop sitemdede aynı sorunu yasıyorum. Ama daha önce bu servarda siteleri kullanıyordum. Bu konuda bilgisi olan bana yardımcı olabilr mi ? 1,6,1,0 sürümü . Not: Yönetim Panali Çalışıyor Edited June 27, 2016 by tamer (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted June 27, 2016 Share Posted June 27, 2016 Merhaba 2 sitenize de en son yüklemiş olduğunuz modülü devre dışı bırakıp tekrar kontrol edin. Bu arada ön bellek temizliğini unutmayın. Genellikle sisteme binen aşırı yükten dolayı server kaynak yetersizliğinden olabiliyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tamer Posted June 27, 2016 Author Share Posted June 27, 2016 (edited) Telefondan girince www.siteadı.com/www.siteadı.com/index.php oluyor Suanda ana sayfa açılıyor ama site içeriklerine girmiyor yada Http://http//www...com/index.php?/index.php? gibi birsey oluyor Edited August 6, 2016 by tamer (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted June 27, 2016 Share Posted June 27, 2016 Merhaba , sanırım http://prntscr.com/blu2ga resimde gösterdiğim alnları yanlış girdiniz. resmde gösterdiğim şekilde site adlarını giriniz. ve kullanıcı dostu bağlantıyı değişkliklerden sonra kapatıp açınız. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisku Posted December 19, 2016 Share Posted December 19, 2016 aynı sorun ile bende sıkıntı çekiyorum. Sunucuda birden fazla prestashop var ama sadece bir tanesi böyle bir hata veriyor. hepsinin sürümü 1.6.1.10 ayarları safa arkadaşın dediğ gibi yaptım ve sitede ssl yok. Bu konuda net bir çözümü olan varmı? sunucuda apache haricinde nxgin var ama dediğim gibi diğer sitlerde bir hata yok. Bu konuda çözüm önerisi olan var mı? Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 aynı sorun ile bende sıkıntı çekiyorum. Sunucuda birden fazla prestashop var ama sadece bir tanesi böyle bir hata veriyor. hepsinin sürümü 1.6.1.10 ayarları safa arkadaşın dediğ gibi yaptım ve sitede ssl yok. Bu konuda net bir çözümü olan varmı? sunucuda apache haricinde nxgin var ama dediğim gibi diğer sitlerde bir hata yok. Bu konuda çözüm önerisi olan var mı? diğer sitelerden farklı olarak kullandığınız bir modul olabilir. bunu bir düşünün. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted December 21, 2016 Share Posted December 21, 2016 Açılmaya çalışılan konum hiçbir zaman sonlanmayacak bir yönlendirme döngüsüne girdi. İki Prestashop sitemdede aynı sorunu yasıyorum. Ama daha önce bu servarda siteleri kullanıyordum. Bu konuda bilgisi olan bana yardımcı olabilr mi ? 1,6,1,0 sürümü . Not: Yönetim Panali Çalışıyor ilk olarak başka bir bilgisayardan denediniz mi, aynı sorun her yer görünüyor mu, eğer sadece sizde oluyorsa Varsa VPN, Proxy uygulaması devreden çıkartın. Sistem tarih ve saatinizi kontrol edin. Tarayıcı verilerini temizleyin. veya Tarayıcını sıfırlamayın Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts