adasbb Posted June 27, 2016 Share Posted June 27, 2016 Witam, przeszukuje internet ale nie potrafię znaleźć jakiegokolwiek darmowego modułu do wykonania wiadomości PopUp na stronie głównej Presty 1.5.6.3. Mam banerek dotyczący promocji i chciałbym, by wyskakiwał zawsze po wejściu na stronę główną sklepu. Czy jesteście mi w stanie cokolwiek polecić, co zadziała z Prestą 1.5.6.3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted June 27, 2016 Share Posted June 27, 2016 Teoretycznie te pod 1.6 powinny zadziałać na 1.5.6.3, nie testowałem ale sprawdź ten wątek: https://www.prestashop.com/forums/topic/506927-darmowy-modu%C5%82-custom-popup-notification-responsywne-okienko-na-stronie-16/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
adasbb Posted June 27, 2016 Author Share Posted June 27, 2016 No właśnie w tym sęk, że się boje instalować takie moduły nie testowane na 1.5 bo już raz sobie modułem sklep całkowicie wywaliłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted June 27, 2016 Share Posted June 27, 2016 Rzadko się zdarzają takie moduły które mogą popsuć sklep, wiadomo może wywalić nam jakiś błąd w postaci informacji, ale zazwyczaj taką akcję można szybko odwrócić przez usunięcie modułu, nie sądzę aby ten moduł "namieszał" w sklepie, jednak zawsze możesz sobie zrobić kopie bezpieczeństwa sklepu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adasbb Posted June 27, 2016 Author Share Posted June 27, 2016 Kurcze... no nic spróbuje, jednak w razie jakby ktoś miał przetestowany taki moduł na 1.5 lub podsunął teoretycznie rozwiązanie związane z wyświetleniem PopUp na stronie głównej, byłbym wdzięczny Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted June 27, 2016 Share Posted June 27, 2016 Teoretycznie działające rozwiązania które możesz sobie zaimplementować samemu: http://www.jqueryscript.net/tags.php?/popup/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts