netychy Posted June 27, 2016 Share Posted June 27, 2016 Witam załozyłem sklep na prestashop 1,6, Poradziłem sobie z wszystkim, w tej chwili juz go prowadzę. Jedyne czego nie moge znaleźć to promocja towaru. Chciałbym abym mogł przecenić towar i pojawiła mi się belka z promocjami. Aktualnie nie umię tego znaleźć. Przypadkowo mi się udało to włączyć importując bazę danych. Gdzie obnizyć cenę produktu tak aby pisałą stara cena i nowa po przecenie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
selljus.pl Posted June 27, 2016 Share Posted June 27, 2016 Gdzie obnizyć cenę produktu tak aby pisałą stara cena i nowa po przecenie? Przechodzimy do edycji produktu i w zakładce cena dodajemy nową cenę. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
netychy Posted June 27, 2016 Author Share Posted June 27, 2016 ok dzieki zaraz zobaczę Link to comment Share on other sites More sharing options...
e_com Posted June 28, 2016 Share Posted June 28, 2016 Przechodzimy do edycji produktu i w zakładce cena dodajemy nową cenę. Jeśli zmieni tylko cenę, to nie będzie widać obniżki. Powinien dodać "Specyficzne ceny". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts