Valter71 Posted June 26, 2016 Share Posted June 26, 2016 Sziasztok, Nem katalógus módban működő áruházban bizonyos termékek árai ne jelenjenek meg. Bizonyos gyártói kategóriában lévő termékek árai ne látszódjanak a webáruházban. Ezt hogy lehetne megoldani? Ha az admin beállításokban nem megoldható, akkor melyik fájlban kell és mit módosítani? Köszönöm Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted June 27, 2016 Share Posted June 27, 2016 A product.tpl és (szükség esetén) a product-list.tpl-be kell olyan if elágazást tenni az árhoz, ami lehetővé teszi, hogy az ár ne jelenjen meg xy gyártó vagy mondjuk xy termék id esetén. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valter71 Posted June 27, 2016 Author Share Posted June 27, 2016 Igen, ezt fogom megpróbálni. Köszönöm a segítséget. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valter71 Posted June 27, 2016 Author Share Posted June 27, 2016 (edited) Rátaláltam az adminban ha kivesszük a termék->információ menüben az ár megjelenítés pipát (előtte kivenni a pipát az elérhető rendelésre rádiógomb mellett is) ekkor nem látható az ár és kosár gomb lehetőség sem. Edited June 27, 2016 by Valter71 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted June 28, 2016 Share Posted June 28, 2016 Öhm persze, ez létezik csak manuális. Ha egy adott gyártó egész termékpalettájánál akarod eltüntetni ahogyan írtad, akkor a fenti if-es módosítás kell amit meg én írtam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts