gab123 Posted June 25, 2016 Share Posted June 25, 2016 Witam, próbuję zainstalować PrestaShop na serwerze Active24, robię to według tego poradnika http://active24/pomoc/prestashop jednak po wykonaniu kroku 2 gdy przeszłam do witryny www.sklep.moja_domena.pl/install pokazuje mi się blad 404. Jakie mogą być tego powody ? Zrobiłam wszystko zgodnie z instrukcją. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted June 25, 2016 Share Posted June 25, 2016 Tak w skrócie to wrzucasz pliki do folderu na który wskazuje domena zazwyczaj to jest domains/mojsklep.pl/public_html/ następnie w pasku adresy przeglądarki wpisujesz nazwę domeny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gab123 Posted June 25, 2016 Author Share Posted June 25, 2016 Tak właśnie zrobiłam. I jak już mówiłam pojawił si błąd 404. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted June 25, 2016 Share Posted June 25, 2016 Wrzuć do tego katalogu plik index.html z dowolną treścią i zobacz czy jak wchodzisz na stronę wyświetla się ten plik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gab123 Posted June 25, 2016 Author Share Posted June 25, 2016 Caly czas nie działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted June 25, 2016 Share Posted June 25, 2016 Skoro nie wyświetla ci się nic pomimo wrzucenia dodatkowego pliku oznacza to ze masz źle ustawioną domenę i wskazuje ona na inny katalog na serwerze niż ten do którego wrzucasz pliki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts