Jump to content
  • 0

Na stronie głównej znikneły produkty

lioner529

Question

5 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Samo z siebie nic nie znika, podaj jakieś logi, włącz dev mode, napisz co ostatnio robiłeś na sklepie, jakie moduły instalowałeś, czy robiłeś update, czy korzystasz z własnego szablonu czy domyślnego. Oczekujesz pomocy nie dając żadnych informacji i jeszcze w strasznie roszczeniowym tonie jakby Ci się należało.

Ponadto wystarczyło zadać sobie choć odrobinę trudu i przepatrzeć ostatnio założone tematy bo coś dużo pojawiło się ostatnio na temat znikających produktów ze strony głównej -> np tutaj https://www.prestashop.com/forums/topic/538611-strona-g%C5%82owna-pusta-brak-produkt%C3%B3w/

Edited by hakeryk2 (see edit history)

• 0

Korzystam z domyślnego szablonu, nie instalowałem ostatni żadnego modułu, próbowałem ostatnio rozwiązać problem widoczności nowych produktów dostępnych w sklepie, lecz dodając nowe, zastępowały te już istniejące na stronie głównej. Przedstawiam screen sklepu i to co jest na stronie głównej. Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu - http://wstaw.org/w/40sr/

• 0

Jeszcze coś takiego się pojawiło zaglądając w zakładkę Dostawcy

Link to database cannot be established: SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'tureksklep'@'192.168.1.1' (using password: YES)

Widoczne jest czy raz się pojawiło ?

Jak w temacie, zanim pójdę na mecz, proszę mi łopatologicznie napisać co się stało, co trzeba zrobić?

Jakie produkty były ustawione tam do wyświetlanie ? 

Proszę zainstalować i odinstalować blok nowych produktów.