kubabak Posted June 23, 2016 Share Posted June 23, 2016 (edited) Witam Proszę o pomoc w następującej sprawie. Posiadam Prestę 1.6.1.4 i grafikę Leo Theme. W moim nagłówku (tak jak na zdjęciu) wyświetlają się po kolei Zaloguj Się, Moje konto, Sprawdź, Lista Życzeń, Porównać. Nie potrzebuję Sprawdź i Porównać. Jak mam to usunąć? Próbowałem coś zrobić w module "blockuserinfo" ale nie da się go edytować. w modul "blocktopmenu" nie da się tego zmienić Próbowałem też w Ap Page Builder / Ap Profile Manager w Dispaly Navi ale tam też nic się nie da z tym zrobić. Próbowałem też moduły > pozycje i znaleść ten moduł ale nie mogę go znaleść. Co jeszcze mogę zrobić? Dziękuję z góry Pozdrawiam Edited June 28, 2016 by kubabak (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
selljus.pl Posted June 23, 2016 Share Posted June 23, 2016 Przydatny będzie link do sklepu. Porównanie najprawdopodobniej można wyłączyć przechodząc do zakładki: preferencje > produkty i w porównanie produktów wpisujemy "0" - mimo wszystko nie wiem jak jest szablon napisany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubabak Posted June 23, 2016 Author Share Posted June 23, 2016 Cześć Spróbowałem tego co mówisz ale nic nie dało. Link: http://temp.kubraczek.pl/pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
selljus.pl Posted June 23, 2016 Share Posted June 23, 2016 Tego typu opcja najprawdopodobniej jest w konfiguracji szablonu. Uzyskać odpowiedni rezultat również można za pomocą css, dodając taki kod: #topbar .links li:last-child, #topbar .links li:nth-child(3) {display:none;} Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek_web Posted June 23, 2016 Share Posted June 23, 2016 Leo ma tam jakiś swój framework więc te linki wyłączyć w module. Sprawdź co jest w sekcji leo manage wiodgets w topie i po tej nazwie znajdź odpowiedni moduł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubabak Posted June 23, 2016 Author Share Posted June 23, 2016 selljus dzięki, ale co mam zrobić z tym kodem gdzie, w które miejsce wkleić? :] krysiuus sprawdziłem leo manage widgets ale nie ma tam niestety nic odpowiedzialnego za top Link to comment Share on other sites More sharing options...
selljus.pl Posted June 24, 2016 Share Posted June 24, 2016 (edited) Można wstawić w global.css (temp.kubraczek.pl > themes > leo_cool_stuff > css) Edited June 24, 2016 by selljus.pl (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubabak Posted June 24, 2016 Author Share Posted June 24, 2016 selljus Udało się w końcu! Zostały te ikony które chciałem. Dziękuje bardzo za pomoc! Mam jeszcze pytanie. Jak klikam w ikonę "Lista Życzeń" to wyskakuje mi błąd 404 strona nie znaleziona (tak jak na zdjęciu) Może wiesz jak z tym sobie poradzić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
selljus.pl Posted June 24, 2016 Share Posted June 24, 2016 Proszę spróbować zainstalować blok listy życzeń, może nie być zainstalowany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubabak Posted June 28, 2016 Author Share Posted June 28, 2016 Bardzo dziękuję za pomoc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts