TESTOWO Posted June 23, 2016 Share Posted June 23, 2016 Dzień dobry, od wczoraj nie widzę opcji załozenia sklepu w opcji Prestashop Cloud, jest tylko PS download i PS Ekspert. Poprosiłam 2 znajomych o sprawdzenie i kazdy sprawdzil na swoim komputerze i tez tej opcji brak. Co robić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Krystian Podemski Posted June 23, 2016 Share Posted June 23, 2016 PrestaShop Cloud nie jest już dostępna w Polsce Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 TESTOWO Posted June 23, 2016 Author Share Posted June 23, 2016 PrestaShop Cloud nie jest już dostępna w Polsce Dziękuję za informację. Szkoda. A czym taka zmiana jest podyktowana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Krystian Podemski Posted June 23, 2016 Share Posted June 23, 2016 Nie ma żadnych oficjalnych wiadomości. Moja opinia? Współpraca z Microsoft + słabe przyjęcie Cloud w Europie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted June 23, 2016 Share Posted June 23, 2016 Polska nie jest jedynym krajem w którym ta opcja została wyłączona, początkowo myślałem że może chodzi o wprowadzenie 1.7 do clouda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
TESTOWO
Dzień dobry, od wczoraj nie widzę opcji załozenia sklepu w opcji Prestashop Cloud, jest tylko PS download i PS Ekspert.
Poprosiłam 2 znajomych o sprawdzenie i kazdy sprawdzil na swoim komputerze i tez tej opcji brak. Co robić?
4 answers to this question
Recommended Posts