Koledzy mam taki problem chociaż nigdy mi się on nie zdarzył wydaje mi się on dziwny.
Otóż główna domena na nazwa.pl subdomena tworzona na innym serwerze no i na serwer az.pl zostaje ta subdomena przekierowana Rekordem A.
Instalacja za cholere nie rusza. cały czas że strona nie działa. Co może być przyczyną. Pliki presty czy wpakuje bezpośrednio na serwer czy do katalogu i tak mam to samo. ( oczywiście ze zmianą wskazania subdomenie katalogu )
Czy coś jest z subdomeną czy z serwerem?
Takie zamieszanie z domenami niestety musi zostać bo bo nie można puki co przenieść z głównej domeny strony.
Question
sofos
Witam
Koledzy mam taki problem chociaż nigdy mi się on nie zdarzył wydaje mi się on dziwny.
Otóż główna domena na nazwa.pl subdomena tworzona na innym serwerze no i na serwer az.pl zostaje ta subdomena przekierowana Rekordem A.
Instalacja za cholere nie rusza. cały czas że strona nie działa. Co może być przyczyną.
Pliki presty czy wpakuje bezpośrednio na serwer czy do katalogu i tak mam to samo. ( oczywiście ze zmianą wskazania subdomenie katalogu )
Czy coś jest z subdomeną czy z serwerem?
Takie zamieszanie z domenami niestety musi zostać bo bo nie można puki co przenieść z głównej domeny strony.
Proszę o pomoc. Pozdrawiam
0 answers to this question
Recommended Posts