By Kuhi Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 Slm ben bu prestashopu acaba nasıl full ekran yapabilirim.Yani kurulum bitiyor ve yanlar boş ortada bir sayfa açılıyor ama ben web sitemi hepsiburada.com gibi tam ekrana yaymak istiyorum acaba bunu nerden değiştirebilirim?Lütfen yardım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basar67 Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 Merhaba,bunu yapmak için tema klaöründeki css/global.css dosyasını isteğine göre uygulaman gerekir.Kolay gelsin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
By Kuhi Posted October 21, 2008 Author Share Posted October 21, 2008 tema klasöründe global.css de global layot kısmındaki width : kısmını 100% yapıyorum ama sitenin şekli bozuluyor ve karmakarışık hale geliyor tum moduller farklı farklı yerlere kayıyor.Acaba ne yapmam gerekli ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sase Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Kullandığın temanın global.css dosyasını aç. /* global layout */#page { width: 980px; margin: 0 auto 2px auto; text-align:left; satırını bul ve 980px değerini isdediğin değerle değiştir./* Default block style */div.block { margin-bottom: 1em; width: 191px; satırını bul ve 191px değerini istediğin değerle değiştir./* Block logo payment */div.paiement_logo_block { width: 191px; text-align: center; margin-bottom: /* Block advertising */.advertising_block { width: 191px; margin-bottom: 1em; text-align: center; } Yukarıdaki 191px değerlerini de istediğin değerlerle değiştir.#left_column, #center_column, #right_column { float:left;}#left_column { clear:left; width:190px; padding-right: 15px;}#center_column {width: 556px; margin: 0 0 30px 0;}#right_column { width: 190px; padding-left: 15px;} 190px, 556px, 190px değerlerini istediğin değerlerle dağiştir./* block in the center column */#center_column p { margin: 0.5em 0; padding-left:0.7em;}#center_column div.block { width: 536px; margin:auto;} 536px değerini istediğin değerle değiştir.Fakat bu değişikliklerle iş bitmiyor. Daha birçok düzenleme yapman lazım.Selamlar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
By Kuhi Posted October 21, 2008 Author Share Posted October 21, 2008 zaten sorun burdan sonra başlıyor ben bunların hepsini değiştirdim am yinede sayfa ful olmadı ve sayfada bozukluklar meydana geldi.amacım Büyük alışveriş siteleri gibi Tam ekran hangi çözünürlükte olursa olsun tam ekran yapmak.Oscommerce bunu sadece tek satırda halledebiliyordum ama prstashopda bunu malesef bu kadar satırda dahi halledemedim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basar67 Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 Merhaba,header, ve yan tablolar (bos alanlar) resim tablolarindan olusuyor. Bu yüzden tam ekran yapman icin #page degerlerini degistirmen yeterli olmaz. Birde ortalanmis (center) tema kullaniyorsan isin daha zor. Benim tavsiyem ortalanmis tema kullanma, ve temanda sag ve sol (bos alan) resim dosyalarinin komutlarini temadan kaldir. Ve daha sonra burda tarif edildigi gibi .css dosyasinda #page degerlerini 100% ile degistir.Birde block (kutular) icin kullanilan baslik resimlerine dikkat etmen gerekiyor. Cogu temalarda bunlar icin Resim kullaniliyor. Bunlari CSS olarak ekle veya tablolar icin arkaplan rengi uygula. Resim kullanidiginda resimin enine göre, yine teman bozulur. Seninki biraz uzun is, kolay gelsin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
By Kuhi Posted October 22, 2008 Author Share Posted October 22, 2008 Anlaşılan oyle Birazını yapabildim ama yinede çok uzun iş Yinede yardımların için çok teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goksel KIRCA Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Diğer tum alışveriş sitelerinin tam ekran cozumleri oluor ama prestanın nedense 0 tam ekran teması maalesef yok, eger bilen varsa bir link versinlerde bakalım, saygılarımla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts