Jump to content
  • 0

Jak dodać przewoźnika do wszystkich produktów

masax

Question

Witam, czy wie ktoś jak można szybko dodać przewoźnika do wszystkich produktów? pytam bo mam 400 pozycji i dodawanie kolejno do każdego produktu to droga przez mękę - odrazu zaznaczę, że nie znam się na bazach danych... :/, ale jeśli jest jakiś sposób albo nawet jakiś prosty scrypt, który w łatwy sposób można uruchomić w presta shop do z góry dziękuję za wskazówkę.

4 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Dzięki wielkie moduł zainstalowany nie wiem tylko jednego

1) muszę wpisać tam jakiś identyfikator produktu?? co to dokładnie oznacza, mam po przecinku każdy produkt wymienić? chyba coś nie rozumiem.

2) czy jak wybiorę przewoźnika i zapiszę zmiany to rozumiem, że ten moduł nie wykasuje mi aktualnych ustawionych przewoźników? rozumiem, że tylko doda przewoźnika do każdego produktu?

Z góry wielkie dzięki za informację

• 0

Czy mogę liczyć na odp.? odnośnie Carrier Assigner

1) nie wiem cvo wpisać tam gdzie jest identyfikator produktu

2) czy ten moduł doda mi tylko wybranego przewoźnika do wszystkich produktów czy nadpisze go na wszystkich innych?

Z góry wielkie dzięki za informację

• 0

Za ten czas co czekasz na odpowiedź mógłbyś to samemu sprawdzić, kilka razy ;)

Moduł działa tak:

Gdy masz wybrane "Text input" to w rubryce "Products IDs" musisz podać Id każdego produktu którego zmiana ma dotyczyć oddzielając je przecinkami, natomiast jeśli masz wybraną opcję "By Category Selection" to nie podajesz numerów ID tylko rozwijasz sobie drzewo kategorii i wybierasz której kategorii produktów zmiany mają dotyczyć, następnie wybierasz przewoźnika z listy rozwijanej i zapisujesz. Po takiej akcji do wybranych produktów lub do wybranych produktów z danych kategorii zostanie DODANY przewoźnik.