grafistas7 Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 Καλησπέρα στην κοινότητα.Τρέχω την εκδοση 1.4.11 , και έχω το εξής "προβλημα"...Σε μία ολόκληρη "κατηγορία" προιόντων θέλω να αλλάξω την αρχική τιμή και στη συνέχεια βέβαια και την τελική (με την έκπτωση).Εχω ενα αρχείο excel.. μπορεί να γίνει import και πως?ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kogkalidis Posted June 18, 2016 Share Posted June 18, 2016 Έχεις πρόσβαση στη βάση δεδομένων; Αν ναι, ασχέτως έκδοσης, είναι εύκολη δουλειά. Διαφορετικά, για μαζική μεταβολή, πρέπει να αγοράσεις κάποιο σχετικό πρόσθετο. ΥΓ. Αν θέλεις μπορώ να σε προτείνω ένα που έχω χρησιμοποιήσει κι έχω μείνει ευχαριστημένος, αλλά για να μη θεωρηθεί διαφήμιση, μάρκες κτλ μόνο σε προσωπικό μήνυμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grafistas7 Posted September 5, 2016 Author Share Posted September 5, 2016 ευχαριστω πολυ για την απάντηση, συγνωμη για τη καθυστερηση...τελικα δεν ηταν τοσες πολλε και τις αλλαξα με το χερι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts