Ostatnimi czasy coś przestał mi się ustawiać status "płatność zaakceptowana" przy płatności PayU nawet gdy płatność już była na koncie więc postanowiłem zaktualizować wtyczkę. Wersję którą ja posiada była 2.2.2, wgrałem nową 2.3.2 i na wszystkich podstronach panelu administracyjnego zaczął wyskakiwać mi komunikat
Notice w linii 113 w pliku ***/public_html/cache/smarty/compile/c0/4a/09/c04a09faff97bec7c0fd516d3222cceb79fd4ddb.file.header16.tpl.php [8] Undefined index: show_delivery
Notice w linii 113 w pliku ***/public_html/cache/smarty/compile/c0/4a/09/c04a09faff97bec7c0fd516d3222cceb79fd4ddb.file.header16.tpl.php [8] Trying to get property of non-object
Ta 113 linijka zawiera następujący kod:
<?php if ($_smarty_tpl->tpl_vars['show_delivery']->value) {?>
Tak więc na prędce zlokalizowałem problem i metodą siekiery go usunąłem, ponieważ denerwujące było odklikiwanie tego błędu po każdym odświeżeniu panelu admina.
Zakomentowałem całość w modules/payu/views/templates/admin/header16.tpl od 66 linijki do końca czyli to
Question
hakeryk2
Witam,
Ostatnimi czasy coś przestał mi się ustawiać status "płatność zaakceptowana" przy płatności PayU nawet gdy płatność już była na koncie więc postanowiłem zaktualizować wtyczkę. Wersję którą ja posiada była 2.2.2, wgrałem nową 2.3.2 i na wszystkich podstronach panelu administracyjnego zaczął wyskakiwać mi komunikat
Ta 113 linijka zawiera następujący kod:
Tak więc na prędce zlokalizowałem problem i metodą siekiery go usunąłem, ponieważ denerwujące było odklikiwanie tego błędu po każdym odświeżeniu panelu admina.
Zakomentowałem całość w modules/payu/views/templates/admin/header16.tpl od 66 linijki do końca czyli to
No i problem zniknął, natomiast nie wiem dlaczego $show_delivery nie łapie i w ogóle za to jest odpowiedzialne? Ktoś coś może?
Zgłosiłem to jak ticket do techsupportu payu.
Edited by hakeryk2 (see edit history)Link to comment
9 answers to this question
Recommended Posts