ibrahim038 Posted June 12, 2016 Share Posted June 12, 2016 (edited) Arkadaşlar merhaba, Bu konuda tecrübesiz olduğum için sizin deneyimlerinizden yararlanmak isterim.Ekran görüntülerini de attığım sitemde kategoriler çok karmaşık gözüküyor.Menü de alt kategoriler de göründüğü için oldukça karışık ve basit görünmekte.Ayrıca ekran görüntüsünde gösterdiğim gibi kategoriler üst üste binmekte ve ayrı kategori olduğu görünmemektedir.Bunu nasıl düzenleyebilirim. Yazı Fontunu,rengini,alt kategorilerin görünmesini iptal etmeyi vs. Ayrıca kolay seçenek olması için katagorilere resim ekleyebilirmiyim ? Şimdiden teşekkürler . Edited June 16, 2016 by ibrahim038 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ibrahim038 Posted June 13, 2016 Author Share Posted June 13, 2016 Yardımlarınızı bekliyorum.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 sonuç olarak default şablon kullanıyorsunuz, premium yani ücretli şablonlar bu neden ile vardır, default temada bir çok alan kısıtlıdır, yazı fontu kategori yapısı değişikliği gibi alanları admin panel üzerinde yapamazsınız, bu işlemi yapabilmeniz için kaynak kodlarına ve css dizinine girmeniz gerekir, yani bu tip durumlarda yardım çok fazla bulamazsınız, kendinize uygun farklı bir şablon bularak kullanmanızda fayda vardır. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ibrahim038 Posted June 14, 2016 Author Share Posted June 14, 2016 (edited) Kaynak kodları css vs. az da olsa anlarım Şahin Bey.Bana özellikle ana kategoride alt kategorileri gizlemeyi ve üst üste binme sorununu(resimde işaretlediğim ) nasıl çözeceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim.Rengini boyutunu şeklini vs. blocktopmenu den css kısmında hallettim. Edited June 14, 2016 by ibrahim038 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 Merhaba İsterseniz birde şurdaki https://www.prestashop.com/forums/topic/529186-vertical-dropdown-categories-menu-free-module/ modülü deneyebilirsiniz. Şahin beyin dediği gibi oturmuş bir sistem için tema konusuna dikkat etmelisiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ibrahim038 Posted June 15, 2016 Author Share Posted June 15, 2016 (edited) Hepinize teşekkür ederim.Yabancı forum sitesinde dolaşırken sorunumu çözdüm.Birkaç ufak eksikliği var.Eğer yardımcı olursanız sevinirim.Ekte ki fotografta gördüğünüz gibi yazılar arkaplandan taşıyor.Bunu nasıl ayarlayabilirim? Şimdiden teşekkürler.Css dosyası ektedir. superfish-modified.css Edited June 16, 2016 by ibrahim038 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts