martinparik22 Posted June 12, 2016 Share Posted June 12, 2016 Dobrý den, potřeboval bych poradit jakým způsobem mohu vyřešit artibuty jako na těchto stránkách http://www.carusopizza.cz/cs/pizza-menu/8-hawai.html#/ingredience_zdarma-zadne_dalsi_ingredie napravo - výběr surovin a to zaškrkávací metodou. Když dám v artibutech přepínací tlačítka tak mi jde vybrat pouze jedna možnost a netřeba 2. Jde mi o prestashop 1.6. Jde to nějak? Popřípadě nějaký modul. Děkuji za radu Martin Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted June 12, 2016 Share Posted June 12, 2016 Iba s modulom Attribute Wizzard Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted July 26, 2016 Share Posted July 26, 2016 Přesně tak, pouze s AWP, mám ho také na samoplepkách. Ale upozorňuji, že pokud budeš implementovat patch do jiné než defaultní šablony, je to docela voser a musíš dle přiložených patchovacích souborů najít řádek co máš zkopírovat a vložit do tvojí šablony... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts