kratek Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 Korzystam z opcji produktów typu "Paczka istniejących produktów" i chciałbym zmienić sposób ich wyświetlania. Aktualnie na liście produktów w Prestashop 1.6.14 mam wszystkie produkty i dopiero po wejściu w edycję produktu który zawiera paczkę widać te przypisane. Czy jest szansa by zmodyfikować w prosty sposób listę produktów w backoffice w taki sposób by wyświetlała tylko listę produktów z warunkiem: WHERE cache_is_pack='1' a następnie dodać przycisk "strzałkę w dół" która rozwijałaby listę produktów przypisanych do paczki? Czy zna ktoś może podobne rozwiązanie i / lub moduł który to obsłuży? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakub0002 Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 (edited) Możesz skorzystać z opcji "eksportuj do managera SQL" (na górze tabeli z listą produktów) i tam zmodyfikować zapytanie SELECT dodając interesujące Cię warunki wyszukiwania. Nie wiem czy o coś takiego chodzi? Edited June 9, 2016 by jakub0002 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kratek Posted June 9, 2016 Author Share Posted June 9, 2016 Szybka wizualizacja w załączniku o co mi chodzi. Produkt główny to produkt z włączoną opcją "Typ produktu = Paczka istniejących produktów" natomiast subprodukty to produkty które są z nim powiązane "w jego paczce" Chcę zmienić widok / wyświetlanie paczek jak w załączniku. Na razie wpadłem na pomysł dodania override z controlerem AdminProductsController z zawartością która wyłania mi tylko produkty "główne" czyli: class AdminProductsController extends AdminProductsControllerCore { public function __construct() { parent::__construct(); $this->_where = "AND cache_is_pack = '1'"; } } Nie mam pomysłu jak wyświetlić subprodukty dlatego szukam porady kogoś kto wie jak to zrobić. Z góry dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts