Matsu Posted June 8, 2016 Share Posted June 8, 2016 Witajcie. Czy istnieje możliwość wrzucenie w miejsce podkategorii bloku filtrów nawigacyjnych? Może jakiś moduł? Najlepiej, żeby dało się to zrobić z obrazkami, właśnie tak jak podkategorie. Chodzi mi o miejsce podkategorii na screenie, nad produktami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 miki22 Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 Witajcie. Czy istnieje możliwość wrzucenie w miejsce podkategorii bloku filtrów nawigacyjnych? Może jakiś moduł? Najlepiej, żeby dało się to zrobić z obrazkami, właśnie tak jak podkategorie. Chodzi mi o miejsce podkategorii na screenie, nad produktami. Robiłem coś takiego. http://ksiegarniaimpuls.pl/12-ksiazki Napisz do mnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Matsu
Witajcie.
Czy istnieje możliwość wrzucenie w miejsce podkategorii bloku filtrów nawigacyjnych? Może jakiś moduł? Najlepiej, żeby dało się to zrobić z obrazkami, właśnie tak jak podkategorie. Chodzi mi o miejsce podkategorii na screenie, nad produktami.
1 answer to this question
Recommended Posts