system_error86 Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 Καλησπέρα σας, θα ήθελα να μάθω εάν κάποιος από εσάς έχει χρησιμοποιήσει αυτό το erp στο φυσικό του κατάστημα αλλά και αν έχει κάνει διασύνδεση με το eshop του. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kogkalidis Posted June 10, 2016 Share Posted June 10, 2016 Δεν το έχω κάνει. Υπάρχει κάποιος τρόπος διασύνδεσης ή στοιχεία επικοινωνίας με το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
system_error86 Posted June 10, 2016 Author Share Posted June 10, 2016 Ναι υπαρχουν εχω παρει προσφορα, απλα θα ηθελα να μαθω γενικα εαν εχει κανεις εμπειρια απο αυτη την εταιρεια οσον αφορα στο εαν ειναι ευχαριστημενος απο το support κλπ και αν παιζει με prestashop σωστα η επικοινωνια μεταξυ erp και presta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kogkalidis Posted June 10, 2016 Share Posted June 10, 2016 Αν θέλεις μπορείς να με προωθήσεις τα στοιχεία επικοινωνίας αν θες. Επειδή θέλω να φτιάξω πρόσθετο που να μιλάει με το ERP τους ή ακόμη καλύτερα να κάνω ένα γνήσιο για PrestaShop Link to comment Share on other sites More sharing options...
system_error86 Posted June 10, 2016 Author Share Posted June 10, 2016 Δεν εχω συγκεκριμμενα στοιχεια, το ιδιο τηλεφωνο μου εδωσαν και οταν ηρθαν κι απο την εταιρια μου! softone . Link to comment Share on other sites More sharing options...
system_error86 Posted June 10, 2016 Author Share Posted June 10, 2016 Επειδή θέλω να φτιάξω πρόσθετο που να μιλάει με το ERP τους ή ακόμη καλύτερα να κάνω ένα γνήσιο για PrestaShop Θα ηθελα να παρω μερος αν γινεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kogkalidis Posted June 10, 2016 Share Posted June 10, 2016 Μέρος όσον αφορά τις κατευθυντήριες γραμμές τι χαρακτηριστικά να προσθέτω κατά καιρούς έχει καλώς. Κάτι παραπάνω δυστυχώς δε μπορώ να υποσχεθώ διότι θέλω να κάνω κάτι δυνατό να βγάλω κάνα φράγκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
system_error86 Posted June 10, 2016 Author Share Posted June 10, 2016 Σου εστειλα pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kspiros Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 (edited) H εταιρία simpledata (simpledata.gr) έχει φτιάξει το moschoutis.gr eshop το οποίο συνδέεται με το erp της softone και κάνει online καταχώρηση παραγγελιών. Ο χρήστης του erp διαχειρίζεται τα πάντα από το softone. Από ποιες κατηγορίες θα εμφανιστούν μέχρι τη χρώμα θα φαίνεται στα φίλτρα για το χρώμα - μέγεθος. Edited June 14, 2016 by kspiros (see edit history) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
steelgr Posted July 6, 2016 Share Posted July 6, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχει ήδη υλοποιημένη λύση για το PRestashop όπως και για όλα τα διαδεδομένα cart με το Softone. Μπορείτε να το δείτε έδω.Connectoras Υποστηρίζονται πλήρως τα χαρακτηριστικά (features), combinations, απεριόριστες φωτογραφίες πολαπλές τιμές και εκπτώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
system_error86 Posted July 7, 2016 Author Share Posted July 7, 2016 Ο σκοπος ειναι να μαθω εαν ειναι κανεις ευχαριστημενος με την softOne , η διασυνδεση υπαρχει γενικα οχι migration ακριβως αλλα δουλευει με υπαρχον erp. Το βασικο ειναι η softOne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts