Jump to content

Edit History

Lweb

Lweb

On 6/3/2021 at 10:02 AM, lordshop said:

Δυστυχώς ο Skroutz παίρνει μόνο ένα ID για όλο το χρώμα, συνήθως αυτό που στέλνεις εσύ είναι το πρώτο καταχωρημένο στην βάση.
Ο πελάτης όμως μπορεί να πάρει άλλο νούμερο από αυτό που στέλνεις. Οπότε στον skroutz δεν πρέπει να στέλνεις αυτό που στην ουσία πούλησες αλλά το πρώτο καταχωρημένο στην βάση για το συγκεκριμένο χρώμα που μπήκε στο καλάθι.

Εσένα που το eshop σου είναι παρόμοιου αντικειμένου (κι εγώ eshop με παιδικά και γυναικεία ρούχα διαχειρίζομαι) πως κατάφερες να παρακάμψεις το μέγεθος και να στέλνεις μόνο το id του χρώματος; Χρειάστηκε να κάνεις κάποια ρύθμιση στην πλατφόρμα σου; Μπορείς να μου δώσεις λίγο τα φώτα σου;

Με αυτή τη λύση product_id: '{/literal}{$product.id_product}-{$product.product_attribute_id}{literal}', στέλνει το ξεχωριστό product_attribute_id που δημιουργείται από το μέγεθος και το χρώμα, και άρα πηγαίνουν στον Skroutz και ids που δεν στέλνονται στο xml.

Lweb

Lweb

On 6/3/2021 at 10:02 AM, lordshop said:

Δυστυχώς ο Skroutz παίρνει μόνο ένα ID για όλο το χρώμα, συνήθως αυτό που στέλνεις εσύ είναι το πρώτο καταχωρημένο στην βάση.
Ο πελάτης όμως μπορεί να πάρει άλλο νούμερο από αυτό που στέλνεις. Οπότε στον skroutz δεν πρέπει να στέλνεις αυτό που στην ουσία πούλησες αλλά το πρώτο καταχωρημένο στην βάση για το συγκεκριμένο χρώμα που μπήκε στο καλάθι.

Εσύ που το eshop σου είναι παρόμοιου αντικειμένου πως κατάφερες να παρακάμψεις το μέγεθος και να στέλνεις μόνο το id του χρώματος; Χρειάστηκε να κάνεις κάποια ρύθμιση στην πλατφόρμα σου; Μπορείς να μου δώσεις λίγο τα φώτα σου;

Με αυτή τη λύση product_id: '{/literal}{$product.id_product}-{$product.product_attribute_id}{literal}', στέλνει το ξεχωριστό product_attribute_id που δημιουργείται από το μέγεθος και το χρώμα, και άρα πηγαίνουν στον Skroutz και ids που δεν στέλνονται στο xml.

• Create New...