Jump to content

Edit History

Lweb

Lweb

On 6/3/2021 at 9:10 AM, sanctusmob said:

Στο xml τι στέλνεις σαν product id?

Νομίζω ότι έχω βρει το λάθος...

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο πως θα γράψω σωστά το reference του attribute για product_id?

Δοκίμασα το product_id: '{/literal}{$product.product_attribute_reference}{literal}', και άλλες άπειρες δοκιμές, αλλά χωρίς σωστό αποτέλεσμα  :(. Μπορεί κάποιος να με κατευθύνει πως μπορώ να βρω τον σωστό τρόπο γραφής της μεταβλητής;

Ευχαριστώ πολύ 

Lweb

Lweb

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο πως θα γράψω σωστά το reference του attribute για product_id?

Δοκίμασα το product_id: '{/literal}{$product.product_attribute_reference}{literal}', και έκανα άπειρες άλλες δοκιμές, αλλά δεν είναι σωστό συντακτικά και βγάζει error ο Skroutz. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πως μπορώ να βρω τον σωστό τρόπο γραφής της μεταβλητής;

Ευχαριστώ πολύ 

Lweb

Lweb

Δοκίμασα το product_id: '{/literal}{$product.product_attribute_reference}{literal}', αλλά δεν είναι σωστό συντακτικά και βγάζει error ο Skroutz. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πως μπορώ να βρω τον σωστό τρόπο γραφής της μεταβλητής;

Ευχαριστώ πολύ 

Lweb

Lweb

Δοκίμασα το product_id: '{/literal}{$product.product_attribute_reference}{literal}', αλλά δεν είναι σωστό συντακτικά και βγάζει error ο Skroutz. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πως μπορώ να βρω τον σωστό τρόπο γραφής της μεταβλητής;

Ευχαριστώ πολύ 

Lweb

Lweb

Lweb

Lweb

2 hours ago, sanctusmob said:

Στο xml στέλνει το 660-4188 που είναι το product_id του προεπιλεγμένου μεγέθους (6y). Το 660-4191 που είναι για 9y, δεν υπάρχει καν μέσα στο xml αρχείο, απλά το δημιουργεί το eshop στο url του προϊόντος και ίσως το τραβάει από εκεί και το στέλνει στο Skroutz Analytics.

Το θέμα είναι πως μπορεί να παρακάμπτει αυτό το product_id για κάθε μέγεθος αλλά να παίρνει το σωστό product_id για κάθε χρώμα, αφού για τον Skroutz Analytics αυτό θεωρείται ξεχωριστό προϊόν; 

Το eshop είναι κατάστημα παιδικών και γυναικείων ρούχων και παπουτσιών, οπότε καταλαβαίνετε ότι υπάρχει θέμα.

• Create New...