bizarif Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 (edited) Merhaba Arkadaşlar. Mesela Şahin Solmaz beyin paylaştığı bir canlı destek modülü var Mibew Web Messenger diye.Kimi arkadaşlar güvenlik açığı yaratabilir demiş.Kurmak istiyorum bu modülü ama zararı olurmu acaba ? Ücretsiz uygulamanın güncellemesi nasıl olur? Edited June 4, 2016 by bizarif (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 Zopim modülü bu konuda tercih ettiğim bir modüldür. Kısıtlı kullanım ücretsiz ve normal bir site için yeterli diye düşünüyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bizarif Posted June 4, 2016 Author Share Posted June 4, 2016 Teşekkürler indirip deneyeyim Link to comment Share on other sites More sharing options...
bizarif Posted June 4, 2016 Author Share Posted June 4, 2016 Zopim, 14 gün deneme süresi diyor ama detaylı bakınca bayağı bir kısıtlamalı maalesef Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted June 9, 2016 Share Posted June 9, 2016 Birde livechatoo bunu deneyebilirsiniz. Tek kişilik kullanım için ücretsiz ve kısıtlama görünmüyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted July 3, 2016 Share Posted July 3, 2016 Merhabalar, Arayışınız devam ediyorsa eklemek isterim; zamanında hem ücretsiz hem de özellik olarak Mibew en iyisiydi. Bundan pek ödün verdiğini sanmıyorum. Güvenlik kısmını ele alacak olursak doğru, eski versiyonlarda (1.6.4 'te) sql injection açığıyla ilgili bazı forumlarda paylaşımlar yapılmıştı lakin zaten bir sonraki versionda bunun önüne geçmişlerdi şu anki güncel versiyon ise 5 gün önce (28-06-2016 tarihinde) yayınlandı 2.1.1. Üstelik bu gibi açıklar görülebilir. Ayrıca kullanacağınız veritabanı P.S 'tan bağımsız olacağı için kötü ihtimali göz önünde bulundursak bile çok büyük sorunlar yaşacağınızı sanmıyorum. Özetle, şu an böyle bir ihtiyacım olsa şahsen Mibew'i yine tercih ederim. Ayrıca sizin için bir operatör yeterli olacaksa LiveZilla 'yı da bir inceleyebilirsiniz. Karar verip, deneyimlerinizi paylaşırsanız da teşekkür ederiz. (: Livezilla: https://www.livezilla.net/shop/en/?action=preview Başarılar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted July 3, 2016 Share Posted July 3, 2016 (edited) Merhaba Şahin bey Mibew kurulumu hakkında bir döküman bulamadım. Kurulumun herhangi bir püf noktası var mı? Daha önce yüklediğiniz kurulum resimlerini tekrar yükleyebilirmisiniz.? Edited July 3, 2016 by askinjew (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bizarif Posted July 8, 2016 Author Share Posted July 8, 2016 Teşekkürler.Bu akşam ikisinide deneyeceğim.Sonra izlenimlerimi paylaşırım 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted July 8, 2016 Share Posted July 8, 2016 Merhaba Şahin bey Mibew kurulumu hakkında bir döküman bulamadım. Kurulumun herhangi bir püf noktası var mı? Daha önce yüklediğiniz kurulum resimlerini tekrar yükleyebilirmisiniz.? Aşkın Bey Selam, Aslında özellikle dikkat edilmesi gereken bir şey yok varsayılan bir kurulum işlemi yeterli oluyor. Youtube üzerinde kurulum videosu vardı diye hatırlıyorum, ihtiyaç duyacağınızı sanmıyorum lakin ihtiyaç olursa seyredebilirsiniz. Maalesef ilgili görsellere erişemedim ama müsait bir vakitte kurulumun resimli anlatımını paylaşabilirim. Başarılar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted August 26, 2016 Share Posted August 26, 2016 Merhaba Şahin bey Haklısınız biraz tembellik yaptım galiba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts