ujlaki Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 Szevasztok! Azt szeretném, ha csak a fő termékek jelennének meg az újdonságok között, a tartozékok (elemek, akkuk stb.) és a pótalkatrészek nem. Az is előfordul, hogy egy korábban felvett terméket előre akarok hozni, mintha az lenne a legújabb. Nem probléma, korábban már működött, az adatbázisban átállítottam a létrehozási dátumot, és minden rendben volt. Most viszont hiába csinálom, hiába régebbiek húsz napnál, megjelennek a "régiek", és nem változik a megjelenítési sorrend a tényleg újaknál. Töröltem, kikapcsoltam és bekapcsoltam a gyorsítótárat, de semmi hatása. Mi lehet ez? Köszönettel: Laci Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 Verziószám? Template?Illetve történt bármilyen változás mostanában ami elronthatta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ujlaki Posted June 4, 2016 Author Share Posted June 4, 2016 (edited) Az 1.6.1.4 verziót használom, és a default-bootstrap template-tel megy, kicsit átalakítva, de csak CSS szinten. Semmi nem történt, csak feltöltöttem még 20-30 árucikket. Azt nem értem, honnan veszi a sorrendet, ha az adatbázisban már más van. Tettem egy próbát: az adatbázisban átállítottam az állapotot gyári újról használtra, nem történt semmi. Az aktív-inaktív mezőt is átállítottam, azt sem veszi észre. Ha az admin felületről állítom át, természetesen működik, és az adatbázisban is azt látom. Mintha lenne valahol egy párhuzamos adatbázis, amelyik nem a mySQL-ből frissül, de oda másolja magát. L. U.i.: Letöröltem a smarty directoryban a cache-t és a compile-t, de ez sem segít. Edited June 4, 2016 by ujlaki (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Ha bemész egy olyan termékhez adminban amit a sorban elöl akarsz látni és szerkeszted (update), tehát állítasz rajta valamit akkor nem teszi be újként? Vagy ha az adott terméked duplikálod akkor szintén nem teszi be? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ujlaki Posted June 6, 2016 Author Share Posted June 6, 2016 Szevasz! Bármit állítok, módosítok, nem változik a helye. Ha duplikálom, akkor természetesen a másolat lesz a legújabb, hiszen az a mai dátummal jön létre, de az eredeti marad a helyén L. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted June 8, 2016 Share Posted June 8, 2016 Hát akkor nem tudom. Küldj el privátban egy admin hozzáférést, ránézek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ujlaki Posted June 12, 2016 Author Share Posted June 12, 2016 Köszönöm a segítséget, megoldódott. Én vagyok a hibás, elnézést kérek mindenkitől, akit feleslegesen mozdítottam ezzel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts