giwrgosp Posted April 30, 2010 Share Posted April 30, 2010 ΚαλησπέραΕπειδή είμαι σχετικά αρχάριος θα ήθελα τα φωτά σας σε κάτι..Θέλω να στήσω ένα e-shop με ταινίες.O πελάτης να πληρώνει μέσω paypal και στην συνέχεια να μπορεί να την κατεβάσει, στο pc του.Ξέρω ότι χρειάζεται ένας λογαριασμός ( του καταστηματάρχη) στην paypal.Μόλις ο πελάτης πληρώσει, η paypal προφανώς στέλνει ενημερωτικό mail στον καταστηματάρχη ότι ο τάδε πλήρωσε γι αυτήν την ταινία…Πως όμως μπορεί να σταλεί αυτόματα mail στον πελάτη από πού θα κατεβάσει την συγκεκριμένη ταινία?Ευχαριστώ…Προς αποφυγή παρεξηγήσεων οι ταινίες είναι διαφόρων << ανεξάρτητων>> παραγωγών , με πληρωμένα δικαιώματα κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
irmaiden Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 Αυτή η ακριβώς λειτουργία δεν είναι το "Is this a downloadable product?" που σου έχει ως επιλογή όταν φτιάχνεις ένα νέο προϊόν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giwrgosp Posted June 15, 2010 Author Share Posted June 15, 2010 ναι εχεις δικιο .. ευχαριστω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts