janek.kos Posted June 1, 2016 Share Posted June 1, 2016 (edited) Witam Potrzebuje umieścić kod śledzący działanie kampanii reklamowej i najlepiej aby był on w podsumowaniu zakupów. Szukam dobrego miejsca gdzie wkleić ten javascript . Nie mogę zlokalizować gdzie jest "budowany 5 etap zakupów. Potrzebuje dopisac tam trzy linijki kodu javascript najchętniej przez include plik php A może jest jakiś moduł który może wprowadzić taki kod, a o którym jeszcze nic nie wiem Może ktoś już z tym walczył i coś podpowie PS 1.5.6.2 Edited June 1, 2016 by janek.kos (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sliw Posted June 1, 2016 Share Posted June 1, 2016 Sądzę że potrzebujesz dodać ten kod do pliku order_confirmation.tpl to jest plik odpowiedzialny za podsumowanie. U mnie tak działa. Ja js dałem w {literal} Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted June 1, 2016 Share Posted June 1, 2016 często moduły płatności mają swoją własną stronę z potwierdzeniem zamówienia zupełnie niezależną od tej standardowej w prestashop wobec czego ten skrypt nie zawsze zadziała, niestety. Wszystko zależy od stosowanych metod płatności. Link to comment Share on other sites More sharing options...
janek.kos Posted June 1, 2016 Author Share Posted June 1, 2016 Sądzę że potrzebujesz dodać ten kod do pliku order_confirmation.tpl to jest plik odpowiedzialny za podsumowanie. U mnie tak działa. Ja js dałem w {literal} Dzieki za wskazówkę . Pytanko w { } ( klamrach) wstawiałeś bezpośrednio koc javascript czy include do pliku ?? i jeszcze jedno tlp_dir czy to jest katalog skórki ?? . Dojadę to potrenuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
janek.kos Posted June 1, 2016 Author Share Posted June 1, 2016 !!!! Działa includem w klamrach na ostatnim etapie SUPER DZIĘKI ZA POMOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts