adigabrio Posted June 1, 2016 Share Posted June 1, 2016 Salut, Incerc sa imi pun magazinul online pe compari.ro. Am reusit sa fac acel feed care merge bine. Dar ei imi cer sa introduc o categorie si o subcategorie in feed. iar in subcategorie sa introduc un singur tip de produs. Eu am doar categorii pe site. Ce trebuie sa modific? Va las mai jos cum am facut eu la categorii. /category$finalcat=(int)$prod->id_category;$catob=new Category($finalcat,2,true);$categorypath=$catob->name;if ($catob->level_depth > 3) {$level=100; while ($level > 2) { $catob=new Category($catob->id_parent,2,true); $categorypath=$catob->name.' > '.$categorypath; $level=$catob->level_depth; }}$xmlprod->addChild('category',$categorypath); Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaurus Posted June 8, 2016 Share Posted June 8, 2016 compari.ro nu vrea feed de categorii ci feed de produse. mai mult, vrea ca fiecare produs sa fie in mod unic asociat unei categorii si pentru asta trebuie sa folosesti "category default" cand construiesti feed-ul. mai exact, daca ai "cizmulite copii" si in categoria cizmulite fete si cizmulite baieti trebuie ca in feed sa fie doar la cizmulite fete feed-ul poate fi xml sau csv. in principiu e bine sa ai control pe ce produse pui in feed, este posibil ca ciorapei sa nu vrei sa apara acolo pt ca sunt prea ieftini si nu se justifica financiar. exista o gramada de module de export de produse pe shop-ul presta, de ce iti bati capul sa faci tu un script de export?! daca totusi vrei sa-ti pierzi timpul, uite un script de export shopmania, il poti personaliza pe el, diferentele sunt minore https://partner.shopmania.ro/cp.help?topic=284 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alicu90 Posted March 5, 2019 Share Posted March 5, 2019 On 6/8/2016 at 8:54 AM, zaurus said: compari.ro nu vrea feed de categorii ci feed de produse. mai mult, vrea ca fiecare produs sa fie in mod unic asociat unei categorii si pentru asta trebuie sa folosesti "category default" cand construiesti feed-ul. mai exact, daca ai "cizmulite copii" si in categoria cizmulite fete si cizmulite baieti trebuie ca in feed sa fie doar la cizmulite fete feed-ul poate fi xml sau csv. in principiu e bine sa ai control pe ce produse pui in feed, este posibil ca ciorapei sa nu vrei sa apara acolo pt ca sunt prea ieftini si nu se justifica financiar. exista o gramada de module de export de produse pe shop-ul presta, de ce iti bati capul sa faci tu un script de export?! daca totusi vrei sa-ti pierzi timpul, uite un script de export shopmania, il poti personaliza pe el, diferentele sunt minore https://partner.shopmania.ro/cp.help?topic=284 Salutare, Ce modul recomanzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorin M Posted January 22, 2020 Share Posted January 22, 2020 Nu stiu daca mai este de actualitate insa noi folosim Datafeeds - price.ro, compari.ro, 2performant.com, etc Module - Pagina din Addons Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo Burlibasa Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 On 1/22/2020 at 3:12 PM, Sorin M said: Nu stiu daca mai este de actualitate insa noi folosim Datafeeds - price.ro, compari.ro, 2performant.com, etc Module - Pagina din Addons Salutare, Multumesc! Modulul pe care il recomanda Sorin este dezvoltat de mine. Il puteti lua direct de la mine cu factura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADM777 Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 Am gasit un modul mai ieftin pentru compari.ro la 28$ https://prestadev.pl/en/106-price-comparison-sites-pro-for-prestashop-15x-16x-17x.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts