domju Posted June 1, 2016 Share Posted June 1, 2016 Ahoj, řeším následující problém a to jak dostat do Top menu tagy H2. Top menu je uděláno UL/LI a moc místa kde by se daly vecpat není. Neví někdo jak na to? Je to www.enormie.cz hned pod logem "SILIKONOVE KOJICI KORÁLE" + ty další Díky za nasměrování, jak na to :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 2, 2016 Share Posted June 2, 2016 Jednoduché, uprav ten modul a do <li></li> přidej teda ještě <h2></h2> Link to comment Share on other sites More sharing options...
domju Posted June 2, 2016 Author Share Posted June 2, 2016 a mohl by jsi mi poslat které ty soubory mám jednoduše upravit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 2, 2016 Share Posted June 2, 2016 Najdi si .tpl k block_top_menu a určitě to zmákneš upravit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domju Posted June 3, 2016 Author Share Posted June 3, 2016 Ahoj, díky za směr :-) Nicméně se nedaří: {if $MENU != ''} <!-- Menu --> <div class="sf-contener clearfix"> <ul class="sf-menu clearfix"> {$MENU} {if $MENU_SEARCH} <li class="sf-search noBack" style="float:right"> <form id="searchbox" action="{$link->getPageLink('search')|escape:'html'}" method="get"> <p> <input type="hidden" name="controller" value="search" /> <input type="hidden" value="position" name="orderby"/> <input type="hidden" value="desc" name="orderway"/> <input type="text" name="search_query" value="{if isset($smarty.get.search_query)}{$smarty.get.search_query|escape:'html':'UTF-8'}{/if}" /> </p> </form> </li> {/if} </ul> </div> <div class="sf-right"> </div> <!--/ Menu --> {/if} Tady mi to nikde nefunguje, pouze když to natvrdo dám do "blocktopmenu.php", ale to si myslím generuje právě to "blocktopmenu.tpl", takže směr je správný :-) Mohl by jsi mě ukázat co kde přesně napsat, páč tady v tom kodu mi to funguje, když dám H2 pouze okolo UL a to mi udělá, že se ty nadpisy seřadí pod sebou :/) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 Upravuješ to v root/modules/ nebo v šabloně? Možná ti šablona přepisuje jádro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domju Posted June 4, 2016 Author Share Posted June 4, 2016 (edited) modules jsou tři místa kde se to dá ovlivnit *.tpl, *tpl.php a *.js nejednodušší mi připadá *.tpl.php, ale tu přepisuje *.tpl viz výše uvedený kod jedná se o verzi 1.6.1.5 Takže nevím kam, aby to ničemu neškodilo :-) Edited June 4, 2016 by domju (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted July 26, 2016 Share Posted July 26, 2016 Upravuje se pouze .tpl, ale mrkni do tvojí šablony, je tam složka modules a v ní jestli máš ten samej modul s nějakými .tpl soubory, tak musíš úpravy dělat tam. Což se i doporučuje jakékoliv přepsání "override" nějakýho modulu provádět vždy v šabloně, protože pokud uděláš v budoucnu upgrade presty/modulu, tak ti přepíše tvoje úpravy. V šabloně ti to zůstane upravené. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts